Zemřel známý golfista, bylo mu 30 let. Den před smrtí odstoupil z turnaje

Ve věku 30 let v sobotu zemřel profesionální golfista a dvojnásobný vítěz na golfové turnajové sérii PGA Tour Grayson Murray, informuje americká televizní stanice CBS. Murray zemřel poté, co v pátek během druhého kola turnaje Charles Schwab Challenge 2024 odstoupil kvůli nemoci.

„PGA Tour je rodina. Když ztratíte člena rodiny, už nikdy nejste stejní. Nemůžete dělat nic jiného než truchlit a modlit se za útěchu pro Graysonovy blízké,“ uvedl v prohlášení komisař PGA Tour Jay Monahan.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela dětská hvězda ze zlaté éry Hollywoodu. Hickman zářil po boku Fondy, randil s Taylorovou

Během své profesionální kariéry se Murray stal dvojnásobným vítězem turnaje na PGA Tour, když v roce 2017 vyhrál Barbasol Championship a letos v lednu Sony Open na Havaji, informuje americká televizní stanice CBS. Byl také třikrát úspěšný na Korn Ferry Tour.

Profesionální golfista se dlouhodobě potýkal s psychickými problémy, informuje NBC. V lednu uvedl, že musel vyhledat léčbu kvůli nadměrnému pití alkoholu, ale již několik měsíců je střízlivý. „Nejlepší a zároveň nejhorší věc, která mě kdy potkala, bylo vítězství v mých začátcích a pocit, že jsem neporazitelný,“ řekl ke svým problémům už dříve golfista. Přiznal, že během turnajů často nadměrně pil, když bojoval se svými osobními démony.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Fotbalisty ve Francii zasáhl při tréninku blesk. Zemřel kouč, další skončili v nemocnici

Tagy:
nemoc smrt golfista PGA Tour Grayson Murray