Věděl, jak na mě, popsala Ceterová „milence“. S Vémolou se prý stali oběťmi manipulace

Lela Ceterová promluvila o tom, jak to bylo s její údajnou nevěrou

Rozhovor s Lelou Ceterovou

Slovenská modelka Lela Ceterová se poprvé vyjádřila ke své údajné nevěře, ze které ji Karlos Vémola podezíral. Je jisté, že určitý muž v celé aféře figuroval, podle snoubenky MMA zápasníka však za vším stála manipulace, nikoliv intimnosti.

Ceterová CNN Prima NEWS přiznala, že se scházela s mužem, o kterém mluví jako o kamarádovi a sponzorovi Karlose Vémoly. „Manipuloval nejen mě, ale i Karlose nebo svou ženu, kterou bohužel manipuluje doteď. Psala jsem si s ním o Karlosovi věci, které by se nelíbily asi ani jedné ženě. Věděl, že jsem byla velmi nešťastná, smutná, byla jsem po porodu. Šlo o citlivou věc, takže asi věděl jak na mě,“ vysvětluje bývalá slovenská playmate.

Na dotaz, zda po ní údajný milenec chtěl, aby s ním bydlela a Vémolu opustila, odpověděla, že ne. „Vysloveně ne, pomáhal mi s výběrem nového bydlení,“ přiznala. Zkazky o tom, že mezi dvojicí mělo dojít k intimnostem, popírá. „Byla jsem po porodu. Po oslavě jsem musela znovu na akutní operaci, byla jsem z toho velmi vystresovaná, a navíc jsem se musela dát zdravotně do pořádku. Nepřišlo vůbec v úvahu, aby mezi námi něco bylo,“ odmítá nařčení.

Jejím domnělým milencem měl být přítel MMA zápasníka Vít Kaiser. Informace se však ukázala jako nepravdivá a Vémola se kamarádovi již několikrát omluvil. Nadále tak není jasné, kdo přesně měl mezi Ceterovou a Vémolu vrazit klín, bývalá playmate jeho jméno nesdělila ani CNN Prima NEWS.

Minulost už neřeší

Po dramatických eskapádách – kdy Ceterová svého snoubence nařkla z fyzického napadení a podala na něj trestní oznámení, s dětmi odešla z domu a nevěděla, zda mu bude moci někdy jeho chování odpustit – se však páru opět blýská na lepší časy.

„Vše jsem Karlosovi řekla a vysvětlila, vše ví a mě to celé mrzí. On se mi také omluvil, že i on se měl doma chovat jinak. Vše jsme si zkrátka vysvětlili. Stalo se, co se stalo, nevracíme se zpět. Je důležité, že jako rodina umíme zvládnout problém, který se u nás stal,“ dodává Ceterová s tím, že je celá kauza nakonec spojila. Vémola již dříve CNN Prima NEWS sdělil, že se jeho snoubenka vrátila i s dětmi domů.

„Lela zatím zůstává s dětma doma, nikam se nestěhuje a až to mediálně opadne, tak uvidíme, jak to bude pokračovat dál,“ svěřil se zápasník a přiznal, že ani on nebyl ve vztahu nejlepším partnerem a oporou. „Asi si uvědomuji, že se mnou nebylo k vydržení. Sportuji celý život a teď nemohu trénovat. Nevěděl jsem, co se sebou, a to prostředí nebylo ideální,“ dodal Vémola. Otázkou však nadále zůstává, zda pár dokáže krizi překonat a dojde i na dlouho plánovanou svatbu. Bijec již dříve s úsměvem řekl, že možná rozhodnou kurzy sázkových kanceláří.

Tagy: