Vražedné řádění Hamásu očima teroristy. Izraelci ho zastřelili a zveřejnili mrazivé záběry

Bojovníci Hamásu stříleli zvenku do oken Izraelců.

Řádícího teroristu Hamásu zastřelili Izraelci

Překročení hranice z Gazy, střelba z protitankového granátometu, vraždění civilistů v jejich domovech a nakonec smrt rukou izraelských vojáků a poslední vzývání Alláha – tyto děsivé záběry z kamery teroristy Hamásu zveřejnily Izraelské obranné síly. Upozorňujeme, že video obsahuje záběry citlivé povahy.

Hrůzné záběry zachycují, slovy Izraelských obranných sil, invazi a vražedné řádění skupiny džihádistů Hamásu v nevinné izraelské komunitě. Po zuby ozbrojení teroristé na začátku videa jedou na motocyklech a zřejmě přes poničený plot překračují hranici do Izraele. Následuje několik přestřelek s Izraelci, kdy muž, z jehož pohledu je video pořízeno, střílí z protitankového granátometu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Krvavý masakr Palestinců při evakuaci Gazy? Hamás útočil pod falešnou vlajkou, tvrdí Izrael

Po dalším střihu jsou palestinští bojovníci již v jedné z příhraničních izraelských komunit. Na záběrech je vidět, jak terorista z verandy střílí skrz okno do domu, ve kterém se skácí bezvládné tělo. Útočníci dále procházejí od domu k domu a prostřelí pneumatiku zaparkované sanitce. Pokračují střílením do oken několika budov a jejich následným prohledáváním.

Na konci videa prochází dvojice teroristů kibucem, když muže s kamerou nečekaně zasáhne kulka. Ten s křikem spadne k zemi a ještě před smrtí pronese část šahády – tradičního islámského vyznání víry. „Není boha kromě Boha (Alláha, pozn. red.) a Mohamed je posel boží,“ mají muslimové přednést ve svých posledních chvílích. „Nafilmovaného teroristu neutralizovaly bezpečnostní složky Izraele,“ uvedla na sociální síti X izraelská armáda.

K TÉMATU: Jak vypadá hranice Pásma Gazy?

Tagy: