Princ William a vévodkyně Kate se chtějí přestěhovat. Kvůli královně

Princ William s manželkou Kate údajně zvažují, že se přestěhují do Windsoru v hrabství Berkshire, aby mohli trávit více času s královnou, pětadevadesátiletou Alžbětou II. Vévoda a vévodkyně z Cambridge prý „pokukují“ po možnostech, které by byly vhodné i pro výchovu jejich tří malých dětí.

V současné době William a Kate tráví čas v Kensingtonském paláci a v domě Anmer Hall na královnině panství Sandringham. Nicméně asi 185 kilometrů dlouhá cesta mezi jejich domovy způsobuje rodině určité problémy. „Anmer Hall měl smysl, když byl William pilotem vrtulníku ve Východní Anglii, nebo během trávení Vánoc. Na víkendy je to trochu moc daleko, ale Windsor je perfektní kompromis,“ sdělil zdroj webu Daily Mail.

Přestěhováním do Windsoru, který leží jen 40 kilometrů západně od Kensingtonského paláce, by Kate také měla blíž ke svým rodičům – Michael a Carole Middletonovi totiž žijí v hrabství Berkshire, konkrétně ve vesnici Bucklebury. To by se hodilo zvláště v případě, že by byla Kate znovu těhotná, jak se spekulovalo v minulém měsíci.

Rodina pohromadě

Když William během svého studia na Eton College bydlel nedaleko windsorského hradu, vévoda z Cambridge si často užíval nedělní obědy s babičkou a nedávno zesnulým dědečkem, vévodou z Edinburghu.

Pokud by se manželé skutečně rozhodli do Windsoru přestěhovat, připojili by se k mnoha dalším členům rodiny, kteří žijí v blízkosti královny. Například syn Alžběty II. Edward je s rodinou v přibližně 17 kilometrů vzdáleném Bagshot Park v hrabství Surrey. Další potomek Andrew a jeho bývalá manželka Sarah Fergusonová bydlí ve windsorském Royal Lodge. Jejich dcera Eugenie žije ve starém domě prince Harryho a jeho manželky Meghan s manželem Jackem Brooksbankem a jejich šestiměsíčním synem.

Tagy: