Z vévodkyně Kate a Williama jsou přísní rodiče. Řekli, co mají jejich děti zakázáno

Kate Middletonová a princ William se o své tři potomky starají převážně sami. V jejich domácnosti však platí jedno přísné pravidlo. Jejich děti totiž mají zakázáno křičet. Jakmile se jedno z nich takového maléru dopustí, je rodiči odvedeno do vedlejší místnosti, kde mu v klidu domluví.

Přestože královskému páru pomáhá s péčí o osmiletého George, šestiletou Charlotte a tříletého Louise chůva, pár své rodičovské povinnosti rozhodně nezanedbává. Své děti pravidelně vodí do školy, navštěvuje s nimi různé společenské akce a tráví s nimi čas hraním různých her.

Princ William a vévodkyně Kate však dokáží být na své rotalesti i přísní. „Děti mají u nás doma zakázáno křičet. Jakýkoliv náznak zvýšení hlasu potlačujeme,“ řekli manželé deníku The Sun.

Když je jedno z dětí přeci jen vyvede z míry, odvedou ho na klidné místo, kde si s ním o všem promluví. „Vše mu vysvětlí a nastíní možné důsledky. Nikdy však na ně nekřičí,“ prozradil zdroj z jejich blízkosti deníku The Mirror.

Největší starosti teď královskému páru dělá malý George, který propadl hraní her na mobilním telefonu. „To je teď náš hlavní problém. Starostlivě hlídáme množství času, které naše děti tráví u displejů mobilních telefonů, s tím musí být každý rodič opatrný. Samozřejmě milují hraní her, jsou tím fascinovaní. Hlavně George. Ti dva další jsou malí, víc milují filmy,“ přiznal William v Britské akademii filmového a televizního umění, jíž předsedá.

V poslední době kolují zvěsti, že se vévodové z Cambridge plánují spolu s dětmi přestěhovat do nového sídla kousek od hradu Windsor, aby byli více na blízku stárnoucí panovnici Alžbětě II. Po více než deseti letech by tak opustili londýnský Kensingtonský palác, ve kterém žili od své svatby v roce 2011.

Tagy:
Alžběta II. princ Louis princ George Windsor Princezna Charlotte Cambridge děti Kensingtonský palác The Sun William, princ z Walesu Britská akademie filmového a televizního umění Catherine, princezna z Walesu