Záběry jako z akčního filmu. Izraelský policista na motorce zlikvidoval dva teroristy

Zásah izraelské policie proti teroristům

Záběry izraelské policie v akci. Pohraniční hlídka na motorce zlikvidovala střelbou za jízdy dva teroristy

S odražením brutálního útoku palestinského hnutí Hamás na izraelské osady a města pomáhala tamní armádě i policie s pohraniční hlídkou. Právě strážcům zákona se během tvrdých bojů povedlo několik teroristů zlikvidovat, což dokládají záběry, které kolují po sociálních sítích. Jedno z videí ukazuje dramatickou dopravní přestřelku u města Netivot.

„Policisté ve spolupráci s pohraniční hlídkou hrdinně zneškodnili dva ozbrojené teroristy před městem Netivot. Budeme pokračovat v práci v první linii, abychom chránili naše civilisty před terorem,“ uvedla izraelská policie na sociální síti X.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Festival lásky utopený v krvi. Jak probíhal největší masakr v Izraeli a co útoku předcházelo

Záběry pořídil člen izraelských bezpečnostních složek, který na motorce pronásledoval osobní auto, v němž ujížděli dva teroristé z hnutí Hamás. Muž po vozidlu za jízdy několikrát vystřelil z pistole, v důsledku čehož Palestinci zastavili. Policisté poté do stojícího auta ještě několikrát vypálili, což vedlo k definitivní eliminaci teroristů.

Zásah muže na motorce sklidil velké uznání na sociálních sítích. „Fenomenální dovednost. Impozantní. Dobrá práce izraelského hrdiny,“ lze najít ve výčtu komentářů. „Dnes se mi bude dobře spát,“ dodal další uživatel.

Tagy: