Muka seniorky v Chomutově: Upadla v koupelně a křičela, pomoc dorazila až po třech hodinách

Dramatickou záchranu seniorky mají za sebou strážníci v Chomutově. Žena upadla v koupelně a sama už nedokázala vstát. Jejího zoufalého křiku si po třech hodinách všimla sousedka, která zavolala pomoc.

„Dostala jsem se do situace, kdy jsem se zaklínila mezi umyvadlo a pračku. Sklouzla jsem ze stoličky a podsedla jsem si levou nohu. Ta se nešikovně zkroutila a nešla vyndat,“ popsala CNN Prima NEWS peprné chvilky Eva Mendlová. Z pasti se sama nemohla dostat. „Volala jsem o pomoc. Bylo to tak od půl desáté do jedné hodiny,“ líčila seniorka.

ČTĚTE TAKÉ: Příběh se šťastným koncem: Seniorce z Prahy se zastavilo srdce. Policisté ji zachránili

Ženu, která křičela o pomoc, naštěstí uslyšela sousedka, která zavolala strážníky. „Z bytu se ozývalo volání o pomoc s tím, že paní má nesnesitelné bolesti,“ uvedl zástupce ředitele městské policie Jiří Vaníček.

Práce strážníků je obdivuhodná, děkovala seniorka

Na videu, které má k dispozici redakce Krimi zpráv, jsou slyšet strážníci. Ti na místě zjišťovali, jak na tom seniorka je. „Nejste zraněná? Jenom nemůžete vstát?“

„Už jsem neměla žádnou sílu se držet. Držíte se silou, abyste alespoň trochu udržela váhu, aby všechna nepadala na tu nohu,“ líčila Eva Mendlová. Strážníci se jí přes dveře ptali, zda je mají vyrazit nebo vydrží ještě pět minut než přijedou hasiči. Seniorka nicméně odvětila, že je jí hrozně. V tu chvíli už strážníci na nic nečekali a dveře vykopli.

„Práce, kterou dělají, je obdivuhodná. Dostávají lidi z prekérních situací. Patří jim velikánský dík,“ děkovala mužům zákona zachráněná seniorka. Naštěstí vyvázla bez zranění. I tak si ale pár dní pro jistotu pobyla v nemocnici.

Tagy: