Mlácení železným řetězem i kyselina. Zavražděná Andrea si před smrtí prošla peklem

Andrea Vlčeková

Andreu Vlčekovou našli v sudu s kyselinou

Ze smrti Andrey Vlčekové mrazí. Matka dvou dětí si ale ještě před hrůznou vraždou zažila peklo. Její bývalý manžel Miroslav Vlček ji fyzicky týral a vyhrožoval jí pomstou. Co všechno musela vytrpět?

Rodina Vlčekových byla zabezpečená a mnozí sousedi jí záviděli peníze a luxus. Na první pohled idylický život byl ale pro maminku dvou dětí noční můrou. Podle informací slovenské televize Markíza ji její bývalý manžel mlátil například železným řetězem za to, že svědčila proti němu v jiných trestních věcech. Nutil ji také, aby na něj přepsala svůj majetek.

„Andrejka byla moje kamarádka a vím, že měla s manželem problémy. Když se rozvedli, problémy byly ještě větší. Bože, co je toto za svět,“ popsala pro web čas.sk její přítelkyně Natália. Sdělila také, že Vlčeková byla dobrou matkou a synové ji velmi milovali.

Když si představím, že ji brutálně týrali a možná ještě živou ji hodili do kyseliny, je mi špatně,“ dodala Natália. Okolí přitom mrtvé ženě závidělo. „Andrea byla krásná dívka a dobře si to uvědomovala,“ vzpomínají místní. Sousedé si všímali například drahých šperků, aut i honosného bydlení.

Miroslav a Andrea byli manželé více než 10 let a měli spolu dvě děti. Dvojice se dostala do konfliktu poté, co Miroslava za podvody poslal soudce do vazby, kde strávil dva roky a osm měsíců.

Vlčekovou měli podle policie unést před školkou v Hlohovci 13. prosince 2016. Městské kamery zachytily nejen auto, ve kterém ji měli únosci převážet, ale i další doprovodné vozidlo. Od té doby matku dvou dětí nikdo neviděl.

Ostatky zavražděné policisté nalezli v plastovém sudu pod schody v domě jejího exmanžela. Těla se zbavil otřesným způsobem – rozpustil ho v kyselině. Známí se ale ptají, proč byl poměrně rozměrný sud nalezen až nyní. O děsivých detailech vraždy Andrey Vlčekové se dočtete zde.

Tagy: