Zavražděné děti z Hořovic chodily do stejné školy. Ředitel zveřejnil smutné vyjádření

Děti, které byly v sobotu společně se svou matkou zavražděny v jejich bytě v Hořovicích na Berounsku, navštěvovaly stejnou základní školu. Její ředitel Radek Šumera sdílel na webových stránkách školy dojemné vyjádření.

„S hlubokým smutkem Vám oznamuji, že během minulého týdne došlo k tragickým událostem, při nichž vyhasly dva mladé životy našich žáků. Naše myšlenky jsou v těchto těžkých chvílích s pozůstalými,“ napsal ředitel školy na webu.

ČTĚTE TAKÉ: Dva mrtvé našla policie na Písecku po požáru chaty a auta. Případ vede jako závažný zločin

Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ uvedli policisté v tiskové zprávě.

„S největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. Pro zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva,“ doplnila policejní mluvčí Michaela Richterová pro CNN Prima NEWS.

Podle místních sehrála v tragédii roli žárlivost, ale také alkohol a drogy. „Byl to milionový kluk, skvělý fotbalista, bavič. Dokud se nenapil. A taky měl něco s drogami. Pak to bylo zvíře. Odmalička neměl dobré rodinné zázemí. Ne že by se o něj máma nestarala, ale jeho děda se upil, pak jeho táta i strýc,“ vylíčila žena z obce, odkud podezřelý pochází.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Před vraždami chtěl moje dítě. Expřítelkyně podezřelého z Hořovic popsala jeho poslední přání

Tagy: