K MMA mě přivedlo chození po diskotékách, prozradil zápasník Procházka

Nejlepšího českého MMA zápasníka Jiřího Denisu Procházku k zápasům překvapivě přivedlo chození na diskotéky. Prozradil to v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Dalšími hosty show byli herečka Veronika Freimanová, Meky a Kateřina Žbirkovi a autor bestselleru Gump Filip Rožek.

Jiří Denisa Procházka se před pár dny vrátil z Las Vegas, kde zvítězil v největším střetu českého MMA. K zápasení se dostal přes diskotéky. „S bojovými sporty jsem začal proto, abych se dokázal líp rvát na diskotékách a abych se stal nejvyhlášenějším rváčem v okolí. Jsem z okolí Brno/Znojmo, tam je to potřeba. Jezdili jsme na diskotéky vyvolávat problémy. Zaměřoval jsem se na místní jedince, kteří si hlídali své teritorium. Dělal jsem z toho zápas, vždycky jsme šli ven a tam se to vyřídilo. Tam to vře, kluci chtějí působit na holky, na sebe navzájem,“ vzpomínal na kořeny svého úspěchu.

Zápasník také prozradil, proč nemá přítelkyni. „Teď mám takové období, že to s holkami nehrotím. Soustředím se především na svoje řemeslo, kterému chci být oddaný na maximum. Tak nějak to nechávám vyplynout,“ dodal Procházka.

„Za naše seznámení může režisér pořadu 7 pádů Honzy Dědka Vojta Nouzák. Je to můj spolužák z gymplu, spolu jsme dělali do školního časopisu rozhovory se známými lidmi. Došlo na Mekyho a jeho koncert v Lucerně,“ prozradili Meky a Kateřina Žbirkovi, kteří letos společně slaví 33 let manželství. „Tam byl šťastný moment, protože jsem se zrovna převlékal. První dojem byl fantastický. To si rád myslím. Vyhodnotil jsem to tak, že je to domluvené, tak jsem ten rozhovor slíbil. Dodneška neproběhl. Doteď čekám na otázky,“ smál se Žbirka.

Kariéra v Hollywoodu

Veronika Freimanová přijela na natáčení 7 pádů Honzy Dědka téměř po půl roce z chalupy. Prozradila výši svých honorářů na začátku kariéry i to, že si mohla zahrát v hollywoodském filmu Nesnesitelná lehkost bytí. „Měli jsme schůzku v Continentalu. Chtěli, abych ukázala nehty a zuby. Strašně mě to vyděsilo, vstala jsem, poděkovala a řekla jsem, že tohle nedělám. A odešla jsem, což byl strašný průšvih pro českou produkci. Všechno to byly ale tajné obhlídky na Nesnesitelnou lehkost bytí, chtěli se mnou mluvit, že bych se jim do toho typově hodila. Ptali se mě, jestli bych do toho šla, ale točit Kunderu v zahraničí by určitě znamenalo emigrovat. A já jsem už věděla, že jsem v jiném stavu,“ vysvětlila Freimanová.

Hostem pořadu byl také autor bestselleru Gump – pes, který naučil lidi žít, Filip Rožek. Prodalo se jej 150 tisíc, došel i k filmovému zpracování a čeká na uvedení do kin. „Psal jsem o pejskovi nalezeném v popelnici, který si jde cestu životem. Chtěl jsem, aby lidi vnímali svět skrz toho pejska. Miluju film Forrest Gump, líbí se mi jeho výjimečnost, ve které je geniální. Hledali jsme pejska, který je trošku jiný a stane se symbolem psů bez domova,“ popsal Rožek.

Pořad 7 pádů Honzy Dědka můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: