Otec dětí, které srazil opilý řidič, poslal srdcervoucí vzkaz. Michal ukázal i drsné fotky

Sedmatřicetiletý muž vjel s autem na chodník, kde smetl ženu se dvěma malými dětmi.

Další dopravní nehoda na Slovensku

Otec dívky, kterou srazil opilý řidič v Čadci na severu Slovenska, zveřejnil na Facebooku srdcervoucí vzkaz. V příspěvku nedokázal skrýt hněv a popsal, že je paralyzovaný bezmocností a strachem. Při nehodě nikdo nezemřel, matka s dcerou však skončily v nemocnici. Michal nicméně upozornil, že o život přišel jejich milovaný pes, se kterým šla matka s dcerami k veterináři.

„V návalu vzteku jsem měl chuť udělat něco, čeho bych později litoval. Hlavně v moment, kdy ten člověk seděl na úrazovce naproti mně a tvářil se, že se nic neděje. Nejspíš ještě nevystřízlivěl a neuvědomoval si, co spáchal. Nebudu zveřejňovat jeho totožnost, ale do smrti si ho zapamatuji. Přál bych mu, aby zažil to samé, co zažíváme my,“ popsal své pocity otec sražené dívky Michal.

„Nepřeju žádnému rodičovi, aby něco takového někdy v životě zažil. Strach, bezmocnost a čekání na to, co bude dál, mě ničí,“ uvedl Martin a dodal, že s dcerkou běhají po vyšetřeních a doufají v rychlé uzdravení. „Můj andílek bude silný a nebude to, doufám, nic vážného. Ale převáží nás do Martina. Držte nám palce a modlitby také pomůžou,“ napsal dále otec.

Při nehodě nepřišla o život žádná osoba. Michal ovšem upozornil, že rodina kvůli opilému řidiči ztratila milovaného psa, se kterým šly matka a dcery na veterinární kliniku. „Život je nevyzpytatelný, během momentu se může všechno změnit,“ uzavřel svůj příspěvek otec.

Nehoda se na severu Slovenska odehrála ve středu odpoledne. Sedmatřicetiletý muž vjel v Čadci v Žilinském kraji autem na chodník, kde smetl ženu se dvěma malými dětmi. Policie mu provedla dechovou zkoušku, při které nadýchal 1,79 promile. Matka se čtyřletou dcerou, stejně jako šofér, skončili v nemocnici. K podobné nehodě došlo i v neděli, kdy jiný řidič pod vlivem alkoholu najel ve více než stokilometrové rychlosti do lidí čekajících na zastávce.

Tagy: