Zemřela filmová hvězda 70. a 80. let. Dabovala Zoufalé manželky i Beverly Hills 90210

Ve věku 84 let zemřela herečka Marion Gameová. Zprávu potvrdila její dcera Virginie Ledieuová. Gameová zářila v 70. a 80. letech v divadle, televizi i filmech. Její jméno bylo Francouzům známé také z dabingu – její hlas mohli slyšet například v seriálech Zoufalé manželky nebo Beverly Hills 90210. Herečka zemřela ve čtvrtek pozdě odpoledne ve svém domě.

„Odešla v náklonnosti své rodiny a připojila se ke hvězdám,“ řekla podle webu Le Figaro dcera Gameové Virginie. Na smrt oblíbené herečky reagoval také francouzský kanál M6. „S velkými emocemi a velkým smutkem se dozvídáme o smrti Marion Gameové,“ citoval Le Figaro zprávu kanálu.

ČTĚTE TAKÉ: Na trapasy mám štěstí. Člověk si program s prezidentem moc neužije, popsala mluvčí Řeháková

Právě na obrazovkách M6 herečka excelovala v komediálním seriálu Scény z domácností. Se svým hereckým partnerem Gérardem Hernandezem byli dokonce v roce 2019 zvoleni jako nejoblíbenější dvojice, jak připomněl Le Figaro.

Temperamentní zrzavá herečka kromě tohoto seriálu ztvárnila mnoho rolí také v divadle a ve filmu. Nicméně podle webu France24 se jednalo spíše o vedlejší role. Zářila ale v dabingu. Jejím hlasem ve Francii mluvila například Phyllis Van de Kampová z amerického seriálu Zoufalé manželky nebo Cindy Walshová ze seriálu Beverly Hills 90210.

Tagy: