Žena jednoho dne zmizela, zoufalý manžel ji nepřestával hledat. Po 30 letech přišel zvrat

Příběh se šťastným koncem se odehrál ve Spojených státech. Po více než 30 letech se vrátila domů k rodině pohřešovaná žena. Většinu času strávila v domově důchodců v Portoriku.

Bob Kopta pátral po své manželce od roku 1992. „Jednou večer jsem přišel domů a ona byla pryč. Nikdo nevěděl, kde je,“ popsal s tím, že jeho žena měla před zmizením psychické problémy. Neustále prý mluvila o tom, že by chtěla odjet do Portorika, protože tam je teplo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Spekulace okolo „polské Maddie“. Může to být Sabrina, odkazují lidé na další děsivý příběh

„Stálo mě to spoustu peněz. Dokonce jsem si podával i inzeráty do novin v Portoriku, že ji hledám,“ doplnil Kopta. Vše ale bez úspěchu. Dokud nedávno nekontaktoval úřady agent Interpolu z Portorika s tím, že se domnívá, že ženu našel v domově pro seniory.

„Do jejich péče se dostala v roce 1999, kdy byla nalezena, jak se potuluje po ulicích Portorika. Když tam byla, odmítala se bavit o svém soukromém životě nebo o tom, odkud pochází,“ informoval zástupce policejního náčelníka Brian Kohlhepp.

Nedávno ale žena začala častěji zmiňovat město, ve kterém s rodinou kdysi žila. Testy DNA poté potvrdily, že se skutečně jedná o pohřešovanou Patricii Koptovou.

Rodina zprávám o jejím nalezení nemohla uvěřit. „Opravdu jsme si celé ty roky mysleli, že je mrtvá. Nečekali jsme to. Jsme strašně šťastní a doufám, že se za ní budu moct jet brzy podívat,“ prohlásila sestra nalezené ženy Gloria Smithová.

Tagy: