Drogové excesy. Muž v Praze ohrožoval lidi nožem, řidička bila spolujezdkyni a nabourala

Drogy hrály hlavní roli také v dalším případu, a to v centru Prahy. V tomto případě šlo o agresora s kuchyňským nožem, který ohrožoval kolemjdoucí.

Chlap s nožem a zfetovaná řidička

Řidička pod vlivem drog se v Plzni poprala za jízdy se svojí spolujezdkyní, pak navíc nabourala. Ženy měly štěstí, že se jim nic nestalo. Drogy hrály hlavní roli také v dalším případu, a to v centru Prahy. V tomto případě šlo o agresora s kuchyňským nožem, který ohrožoval kolemjdoucí.

Za volantem osobního auta v Plzni seděla 22letá žena. K autonehodě by možná ani nedošlo, kdyby se řidička nedostala do konfliktu se spolujezdkyní. Právě divoká hádka a následná rvačka přispěly k tomu, že šoférka nezvládla řízení a nabourala do lampy.

„Obě ženy se na výzvu policistů dobrovolně podrobily orientačnímu testu na přítomnost psychotropních látek, což ukázalo pozitivní výsledek na amfetamin a metamfetamin. Alkohol byl u řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou,“ konstatovala policejní mluvčí Veronika Hokrová. Nehodou se dál zabývají policisté. Je pravděpodobné, že žena, která seděla za volantem, přijde o řidičský průkaz.

Drogy hrály svou roli také v nedávném incidentu v Praze. Na tísňovou linku městské policie zavolal řidič tramvaje. Uvedl, že v Opletalově ulici se pohybuje pravděpodobně podnapilý člověk v červené mikině, který máchal kolem sebe kuchyňským nožem, přičemž ohrožoval kolemjdoucí.

V jednu chvíli se muž přiblížil ke stojícímu člověku, kterému naznačoval, jako by ho chtěl bodnout, při tom mu ještě nadával. „Zasahující hlídka během chvíle útočníka, který byl pod vlivem drog a ohrožoval své okolí, odzbrojila a přiložila mu pouta,“ sdělila mluvčí pražské městské policie Jiřina Ernestová.

Tagy: