Chtěla žít jak princezna na zámku, ale skončila v „chatrči“. Meghan závidí Kate, říká expertka

Manželka britského prince a vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová musela velmi žárlit na princeznu z Walesu Kate Middletonovou. Myslí si to expertka na královskou rodinu Ingrid Sewardová, která o monarchii napsala již 17 knih. Podle spisovatelky byl navíc Harry trochu zamilovaný do Kate, píše The Telegraph.

„Slyšela jsem, že si Meghan skutečně myslela, že bude princeznou a žít na hradě Windsor,“ popsala expertka na britskou královskou rodinu Ingrid Sewardová pro The Telegraph, co vévodkyni ze Sussexu podle ní vede k žárlivosti.

ČTĚTE TAKÉ: Princ Harry neschvaloval bratrovi svatbu s Kate. William si prý nevybíral srdcem, ale rozumem

Místo krásného zámku uvízla vévodkyně ze Sussexu a její manžel Harry v londýnském Nottingham Cottage, kterému princ přezdíval „chatrč“. Alespoň do roku 2020, kdy se pár přestěhoval z Británie do Spojených států.

Možnou žárlivost mezi ženami zmínil také britský spisovatel a novinář Tom Bower, podle kterého je Kate velmi úspěšná a populární, tedy vše, co by si americká herečka přála. „Meghan by chtěla být královna, a ne být s Harrym pátá v pořadí v následnictví na britský trůn,“ tvrdí autor několika knih o královské rodině Bower.

Princ Harry měl být navíc do Kate zamilovaný. „Myslím, že trochu do ní zamilovaný byl, ne fyzicky, ale psychicky,“ myslí si Sewardová. Princ Harry měl vždy toužit po sestře, kterou v Kate mohl spatřit.

Spisovatelka nedávno vydala knihu s názvem Moje matka a já, která se zaměřuje na vztah krále Karla III se zesnulou královnou Alžbětou II. Bestseller se na poličky knihkupectví dostal ve chvíli, kdy král oznámil, že má rakovinu.

„Karel III. si chrání své soukromí, bylo velmi odvážné svou diagnózu takto oznámit. Myslím, že tím přiměje velkou spoustu mužů, aby se nechali zkontrolovat,“ komentovala Sewardová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel III. kvůli rakovině mění první zažité zvyklosti. Komplikace ovlivní jednání s premiérem

Tagy:
kniha princ Harry Meghan Markle Sussex Karel III. Britská královská rodina The Daily Telegraph Catherine, princezna z Walesu Hrad Windsor Tom Bower Kate Middleton Ingrid Sewardová