450 doplňků pro eShop za méně než dáte v Praze za oběd? To umí jen BaseLinker

BaseLinker a je v Čechách zatím poměrně neznámý pojem, i když je to jedna z největších ecommerce platforem v Evropě s více než 450 integracemi pro eShopy, včetně českých i zahraničních marketplaců, zásilkových i fakturačních služeb a skladů na jednom místě.

BaseLinker tento měsíc vstupuje na český a slovenský trh a je jasnou volbou pro eShopy, které chtějí růst a prodávat víc, ale i pro ty, kteří chtějí fungování svého eShopu zrychlit, zlevnit nebo bez problémů zvládnout prodeje bez stresu díky rozsáhlým automatizacím.

BaseLinker je technologická firma, která vyvinula platformu, na kterou se eShop jednoduše napojí a získá tak plný přístup na stovky online prodejních kanálů to vše bez jakékoliv znalosti IT.

Například v Polsku, kde má BaseLinker napojenou téměř polovinu všech internetových obchodů na trhu, každý eShop s BaseLinkerem zvýší svůj obrat v průměru o více než 70% nebo tráví o 90% méně času na fakturacích a tisku etiket.

Nemáte eShop, ale chcete prodávat svoje produkty a služby online? Není problém.

Mimo eShopy BaseLinker zároveň nabídne kompletní řešení i každému, kdo dnes prodává ve svém kamenném obchodě, má nějaký zajímavý produkt a chce zkusit prodávat online doma i v zahraničí, včetně kompletní správy objednávek, skladu i odesílání zásilek a to bez nutnosti vlastnit nebo tvořit internetový obchod.

A jak to celé vlastně funguje?

Na webu BaseLinkeru je ten úplně nejjednodušší formulář bez platebních údajů, který automaticky otevře bránu na všechny integrace na 14 dní zdarma, včetně průvodce a rozsáhlého centra podpory ke každé konkrétní integraci, kterou zvládne snad každý.

Eshop má možnost si automaticky stáhnout všechny potřebné produkty ze svého ecommerce do BaseLinkeru a jednoduše si vybrat, které produkty chce kde prodávat, jak je chce doručovat, fakturovat a komunikovat se zákazníkem. BaseLinker z jednoho místa dohlédne na všechny objednávky, i kdyby eShop prodával online na desítkách místech a platforma bude automaticky spravovat centrální sklad online. V praxi to znamená, že když se produkt prodá třeba na Amazonu, automaticky se hned stáhne z nabídek všech ostatních marketplaců na světě. BaseLinker objednávky rozdělí různým dopravcům, vyfakturuje, vytiskne etikety a bude sledovat zásilky až ke koncovému zákazníkovi a vše synchronizuje i s eShopem na jedno kliknutí.

Další velikou přidanou hodnotou je možnost automatizovat rutinní procesy na objednávkách, změnách stavů, skladu, fakturaci nebo komunikaci směrem ke klientovi a přepravci. BaseLinker má opravdu širokou paletu automatických funkcí, které si každý může nastavit podle sebe.

Pokud si eShop není jistý, zda integrace zvládne sám, je k dispozici rozsáhlá podpora, která s nastavením ochotně pomůže.

Jaké má BaseLinker ambice?

Cílem je nabídnou české a slovenské ecommerce bezkonkurenčně nejlepší řešení co do počtu a rozsahu integrací a zároveň zůstat výrazně nejlevnější platformou svého druhu na trhu.

„BaseLinker centralizuje do jednoho rozhraní všechny funkce nezbytné pro online podnikání. Každý, kdo se zdarma zaregistruje, získá ihned automaticky neomezený přístup na všechny naše integrace, které jsou součástí jediného systému. Po uplynutí zkušební doby, mohou klienti přejít na plnou placenou verzi, která je od 199 Kč za měsíc bez omezení použití a klienti navíc automaticky získají přístup na všechny budoucí integrace, které BaseLinker vyvíjí. Stále totiž přidáváme oblíbené integrace a to rychlostí 2-3 nových doplňků každý týden.

Plány regionální expanze společnosti zahrnují trhy v Rumunsku, Maďarsku, Německu, UK, US a Brazílii. Je to velmi ambiciózní plán vycházející z úspěchu a z obliby, kterou platforma již v regionu má, protože svým klientům poskytuje mnoho konkrétních konkurenčních výhod“, dodává k plánům Radek Klouda, CEO BaseLinkeru pro Českou republiku a Slovensko.

Tagy: