Aleno, dáme battle? Roli „dance queen“ Schillerové nenechám, řekla Pirátka a zatančila

S nečekanou výzvou přišla politička Zuzana Klusová (Piráti). Na sociálních sítích zveřejnila video, v němž trénuje tanec shuffle. „Tak co, Aleno Schillerová, dáme battle?“ ptá se na závěr. K tomuto kroku se uchýlila kvůli mladým voličům, které chce zejména na sociální síti TikTok oslovit. Právě tam zatím „kraluje“ místopředsedkyně hnutí ANO. Roli „dance queen“ jí ale Klusová přenechat nechce.

„Chápu odpůrce TikToku, ale holt je třeba být tam, kde jsou voliči, které chceme oslovit. A roli dance queen fakt nenechám Aleně Schillerové,“ připsala Klusová k videu, které sdílela na sociálních sítích.

ČTĚTE TAKÉ: Babiš zní pravidelně jako Jakeš, rýpla si Pekarová. Schillerová jí připomněla dřívější slib

Záběry, na nichž se připravuje na probíhající festival Colours of Ostrava, byly natočeny zejména pro mladé lidi, kteří se na TikToku pohybují. Právě na těchto sociálních sítích chce voliče Klusová nyní oslovovat.

Jedná se o platformu, na níž se z českých politiků nejvíce pohybuje právě Schillerová. Do povědomí i mimo komunitu na TikToku se místopředsedkyně ANO dostala například svými „Lekcemi pro boomers“, v nichž se politička snaží mluvit řečí mladých.

Je výzva nefér?

Ve třetím videu se Schillerová opřela do předsedkyně TOP 09 Markéty Pekarové Adamové. „Docela lame: zevluje po světě, zatahuje. Občas mě vyhrotí, ale vždycky je to strašnej flop. Bez Fialy by to vypasstila. Moje bestie to fakt není,“ vzkázala na účet Pekarové ve videu na sociálních sítích politička. Ta v reakci uvedla, že se Schillerová snaží mladým zalíbit laciným videoobsahem.

Nyní před Schillerovou postavila výzvu Klusová, která v záběrech, na nichž ukazuje své dovednosti v tanci shuffle, uvedla: „Tak co, Aleno Schillerová, dáme battle?“ Místopředsedkyně ANO zatím na její vzkaz nereagovala, pod příspěvkem se však již nachází řada reakcí – jak pozitivních, tak negativních.

„Nechci se zastávat Paví Královny, spíš než k smíchu mi už přijde k politování. Ale ta vaše výzva, nepřijde vám nefér? Věk, vzhled, inteligence...“ ptal se jeden z uživatelů Klusové. Ta odvětila, že je to lepší než souboj v ringu „Clash of the Stars“.

„Ne, prosím ne, ještě si ublíží. Zákeřná jste!“ napsala v pozitivním duchu jedna z uživatelek. „Tím Česku tedy pomůžete,“ neodpustil si rýpanec další sledující. „Tím doufám pomůžu Pirátům oslovit mladé voliče. Politické kroky, které vás snad potěší… chystám brzy,“ reagovala politička.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Výpadek IT systémů povede k rokům právních bitev, řekl expert. Popsal, jak se kolapsu vyvarovat

Tagy: