Biden popadl dívku a pak jí radil s randěním. Do 30 let žádná vážná známost, řekl

Americký prezident Joe Biden má za sebou další z řady incidentů, kvůli kterým si vysloužil přezdívku Creepy Joe (Strašidelný Joe). Šéf Bílého domu měl v pátek projev na škole v Kalifornii, kde při společném focení popadl jednu z dívek za ramena a radil jí ohledně milostných vztahů.

Přeřeky, výpadky paměti a v neposlední řadě i frekventované ohmatávání a přehnaná fyzická konfrontace s neznámými dětmi a ženami. To jsou naneštěstí atributy, které si lidé s americkým prezidentem spojují nejvíce, nehledě na jeho politické úspěchy.

Nově Biden rozvířil vody v pátek, kdy navštívil komunitní akademii Irvine Valley College. Při společném focení prezident stál za jednou dívkou, kterou znenadání popadl za ramena, sklonil se k ní a začal ji předávat – zjevně nevyžádané – randící rady.

„A teď velmi důležitá věc, kterou vždycky říkám svým dcerám a vnučkám – žádné vážné známosti před třicítkou,“ pronesl jeden z nejmocnějších politiků planety.

Dívka byla chováním Bidena zjevně překvapená, přesto křečovitou situaci vyřešila nuceným smíchem. „Dobře, dobře,“ odvětila.

Bidenův výstup zachytil na kameru reportér Kalen D’Almeida z Frontlines Reporter, který video rozšířil na sociálních sítích. Na záběrech je vidět, že si reportéra všimla Bidenova ochranka, která se snažila – zřejmě kvůli obavám z poprasku – zabránit novináři, aby prezidenta natáčel.

To se ale nepodařilo a video se rychle rozšířilo. „Strašidelný Joe znovu zasahuje,“ napsal například britský list Daily Mail s tím, že Biden už má na kontě přes deset podobných incidentů.

Prezidenta nešetřili ani uživatelé na sociálních sítích. „Tahle ubohá dívka nechce, aby na ni sahal svýma odpudivýma rukama, ani nechce, aby jí dýchal do obličeje. A co je mu do toho, s kým randí a kdy? Je to nechutné a nevhodné,“ napsala jedna z žen na Twitter.

Tagy: