Bohdalová má být ve vážném stavu v nemocnici. Záchranáři prý herečku dopravili rovnou na JIP

Podle informací Blesku byla herečka Jiřina Bohdalová ve vážném stavu převezena na JIP do Nemocnice Na Homolce. Podle bulvárního serveru měla otravu jídlem.

Třiadevadesátiletá Jiřina Bohdalová byla podle informací Blesku v úterý večer hospitalizována na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Homolce.

ČTĚTE TAKÉ: Soukup mě kousnul, zuří po rvačce Dopita. Bývalý partner Hanychové měl dostat pěstí do obličeje

Herečce se během dne udělalo špatně, nevolnost doprovázely údajně také vysoké horečky 39 °C, které později stouply až na 40 °C. Příčinou zdravotních obtíží by měla být otrava botulotoxinem obsaženým v jídle, kterému se lidově přezdívá klobásový jed.

Bohdalová loni v říjnu oznámila, že po dohodě s lékaři ukončuje divadelní kariéru. Představení na prknech, která znamenají svět, jsou podle odůvodnění náročnější na výdej energie a fyzické síly než natáčení filmů a televizních pořadů.

Na začátku minulého roku skončila legendární herečka s plicní embolií, což potvrdila i pro CNN Prima NEWS. Lékaři několik dní doslova bojovali o její život. Velkou zásluhu na její záchraně má podle jejích slov její přítel a lékař profesor Petr Neužil. Na přelomu srpna a září téhož roku pak Jiřina Bohdalová skončila v nemocnici kvůli přetrvávajícím vedrům.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rána pro Annu K.? Její exsnoubenec Vartecký se oženil, veselka se konala po krátké známosti

Tagy:
zdraví nemocnice Jiřina Bohdalová herec celebrity nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika