Brutální vražda na Karlovarsku: Po hádce muž ubodal ve svém bytě kamarádku a odešel

Po hádce muž ubodal ve svém bytě kamarádku a odešel

Vražda v Nejdku na Karlovarsku

Kriminalisté obvinili osmadvacetiletého muže z Nejdku na Karlovarsku z vraždy o rok starší ženy z Karviné, která byla u něj v sobotu večer na návštěvě. Po hádce svou známou brutálně napadl nožem a způsobil jí bodná a řezná zranění, kterým na místě podlehla. Hrozí mu až osmnáctileté vězení.

Za okny jedno z bytů jinak klidného domu v Nejdku na Karlovarsku se v noci na neděli stala tragédie. V tratolišti krve tam zemřela devětadvacetileté žena z Karvinska. Byla na návštěvě u svého o rok mladšího známého. Právě on měl po krátké hádce na ženu brutálně zaútočit nožem.

„Měl jí způsobit bodná a řezná poranění zejména v horní části těla. Žena se měla agresivnímu útoku bránit, její zranění ale byla vážná,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po útoku muž údajně zanechal ženu ležet v tratolišti krve a z bytu odešel. Podle policistů musel vědět, v jak vážném stavu žena je. „Dole jsem slyšela volání o pomoc, pak ticho, pak pláč. Nějaká paní plakala a najednou se sjeli koroner i sanitka. Je to hrozný pocit,“ popsala jedna z nájemnic domu.

Muž se později objevil před policejní služebnou. Přišel s historkou, ve které měl barvitě popsat, že napadeným je on, žena ho měla nožem ohrožovat a on se prý jen bránil. Policisté i s ním okamžitě vyrazili do bytu.

„Společně s přivolanou zdravotnickou záchrannou službou poskytli ženě první pomoc, ovšem ta nakonec svým rozsáhlým zraněním na místě podlehla. Vzhledem k tomu, že žena měla na těle několik obranných zranění, byl osmadvacetiletý muž policisty zadržen,“ doplnil Kopřiva.

Kriminalisté násilníka následně obvinili z vraždy. Podle informací redakce měl být v době zadržení pod vlivem pervitinu. Jestli drogu užila i oběť brutálního útoku, ukáže až nařízená pitva. Muž obviněný z vraždy je v současné době ve vazbě. Hrozí mu trest od deseti do osmnácti let.

Tagy: