Na Plzeňsku měl chladnokrevně zabíjet primář. U jedné ze žen si počínal jako vrah Roubal

Na Plzeňsku měl chladnokrevně zabíjet primář, jednu z žen svázal do kozelce.

Primář z Plzeňska brutálně zavraždil lékařku

Pachatel, který se v neděli na Plzeňsku pokusil o dvě vraždy, přičemž jednu dokonal, měl při svém brutálním počínání použít nůž a sekyru, uvedl web Krimi Plzeň. Podle informací redakce Krimi Zpráv údajně šlo o primáře z domažlické nemocnice, pro kterého si přišla po činech zásahovka. Mluvčí plzeňských policistů Dagmar Brožová pro CNN Prima NEWS potvrdila, že se policie zabývá dvěma zvlášť závažnými zločiny.

K brutální vraždě v Plzni došlo v neděli pozdě večer. Muž v ulici Na Chmelnicích krutě zavraždil mladou lékařku, k zabití použil nůž a sekeru, píše web Krimi Plzeň.

K TÉMATU: Před dětmi ubil družku sekáčkem na maso. Je mi na zvracení, řekl soudu v Liberci otec oběti

Podezřelý, kterého policie ještě v noci zadržela, měl ještě předtím v obci Třemošná zmlátit a svázat ženu, následně ji sexuálně zneužít. Policie později dostala informaci, že poškozenou nakonec svázal údajně do kozelce. Žena brutální řádění přežila.

Svázání do kozelce je mimořádně bolestivý způsob, jak znehybnit člověka. Při jedné z variant uvázání dokonce dochází k postupnému a trýznivému udušení. Stejným způsobem zabíjel své oběti i sériový vrah z 90. let minulého století Ivan Roubal.

Pachatelem má být primář z nemocnice v Domažlicích, uvedly redakci Krimi Zpráv i dva na sobě nezávislé zdroje. Jedna ze sester potvrdila, že zaměstnanec zařízení nepřišel v pondělí do práce. „V současné chvíli nemáme potvrzenou totožnost pachatele, takže mi nepřísluší situaci komentovat a netroufám si ani spekulovat,“ sdělil pro CNN Prima NEWS mluvčí nemocnice Jiří Kokoška. Motiv vražedného běsnění zatím zůstává nejasný, případ si převzali krajští kriminalisté.

„Od neděle se zabýváme dvěma případy zvlášť závažného zločinu vraždy. V jednom případě jde o vraždu ve stadiu pokusu, v druhém případě došlo k dokonání tohoto trestného činu. Podezřelého, který se pokusil o sebevraždu, zadrželi po násilném vstupu do bytu členové zásahové jednotky,“ sdělila Brožová pro CNN Prima NEWS.

Zásah potvrdila i mluvčí záchranářů Mária Svobodová. „Zasahovali jsme v obci Třemošná u ženy, která utrpěla četná zranění a byla psychicky otřesená,“ uvedla pro CNN Prima NEWS.

O případu informovali policisté v pondělí brzy ráno. Rovněž sdělili, že sdělí více informací, až to bude s ohledem na trestní řízení možné.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpověď matky umučeného chlapce z Děčína. Vrah dobře věděl, co dělá. Soud rozhodl správně

Tagy: