Srdce mi krvácí, teskní Burešová. Po tragédii Jany a Adámka vyslala k veřejnosti rázný vzkaz

Poslední informace k tragickému konci pátrání po 40leté Janě a jejím tříletém synovi Adámkovi šokovaly celou Českou republiku. Žena měla své dítě zavraždit a následně spáchat sebevraždu oběšením. Tato zpráva zasáhla veřejnost i celebrity, a to zejména ty, kteří sami mají děti. K tragédii se vyjádřila například hvězda televize Prima, herečka a zpěvačka Eva Burešová. Dvojnásobná maminka v kontextu této události poslala svým fanouškům rázný vzkaz.

Dlouhé dny pátrali záchranáři po matce a malém chlapci, v pondělí 2. ledna však přišla snad nejhorší možná zpráva – dvojice byla nalezena, ale bez známek života. Následné oznámení policie však bylo ještě krutější.

Svého syna měla žena zavraždit a následně si sama sáhnout na život. Motiv jejího zoufalého jednání není znám, objevují se však informace o rodinných sporech.

Děti v nás mají hlubokou důvěru

Zjištění policistů velice zasáhlo i herečku a zpěvačku Evu Burešovou. Ta se o své pocity podělila na Instagramu. „Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru, v nás děti mají? Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže,“ začala svůj vzkaz fanouškům hvězda seriálů Slunečná či ZOO, která připojila fotografii s nejmladším synem Tristanem.

„Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my, dospělí, ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je s sebou,“ zdůraznila dvojnásobná maminka. Zřejmě poslední zpráva policistů, že případ šetří jako vraždu a sebevraždu, ji velmi zasáhla a zdrtila: „Ještě chvíli mi bude na srdci těžko.“

Nabídněte pomocnou ruku

Na své sledující, kteří již mají potomky, rázně apelovala. „Běžte domů a obejměte své děti. Řekněte jim, že tu jste pro ně a buďte. A když vám bude nejhůř, nebojte se požádat o pomoc, prosím,“ zdůraznila. Na závěr doplnila, aby lidé koukali kolem sebe.

Pokud si všimnou někoho, kdo by pomoc mohl potřebovat, mají ji nabídnout a podat pomocnou ruku. Pravděpodobně doufá, že včasná starost a následná pomoc by minimálně v budoucnu mohla podobným případům jako tomu z Krkonoš předejít.

Burešová přitom za své komentáře někdy musí čelit nenávistným reakcím a to i za postoje k tragédii v Krkonoších. Více čtěte na webu Prima ŽENY.

Tagy: