Chci hořící trůn, žádá starosta Novotný v Clashi. Bejr ho hodlá ztrestat za výroky o Slováčkové

Tomáš Linh Le Sy a Pavel Novotný během rozhovoru pro CNN Prima NEWS

Le Sy a Novotný o zápase v Clash of the Stars

Ostrava poprvé zažila Clash of the Stars a byl to rachot. Diváci se na turnaji s číslem 8 pořádně utrhli ze řetězů. Hlasitě fandili i nadávali. Když například neblaze proslulý influencer odklepal zápas, ještě než začal, z tribun na něj létaly kelímky piva. O rozruch se postaral také Aleš „Psychopat“ Bejr, který si přišel říct o zápas s Pavlem Novotným, starostou Řeporyjí. „Ty jeho výroky, ok. Ale ten poslední o Slováčkové… Já mám taky dceru. To prase – Řeporyje patří na jatka,“ řekl Bejr v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Show na prvním místě. A to dost bizarní. Právě o tom je Clash of the Stars, organizace pořádající zápasy všech možných person ze sociálních sítí. V sobotu se konal poprvé turnaj v Ostravě, přímo v největší tamní hale Ostravar aréně. Diváci byli nadšení, což těšilo i promotéra Tomáše Linh Le Syho, který strávil ve městě havířů většinu života.

ČTĚTE TAKÉ: Hořká událost, hodnotí trenér Kníže konec Muradova v UFC. A chválí bývalého rivala Vémolu

„Jsem tak rád, že se to povedlo a hala bouřila, burácela, užila si to. Užil jsem si to s celou rodinou. Jsem nadšený. Dokonce dojatý,“ přiznal Le Sy. „Bylo spoustu zápasů, které skončily hrozně brzy. Ať už zraněním, nebo proto, že bojovník nechtěl pokračovat dál. To mě mrzelo, protože diváci by si zasloužili trochu více podívané.“

Nejkratším duelem byl jednoznačně střet Tadeáše Veselého s Miroslavem Lonerem. Nepadl totiž ani jeden úder. Prvně jmenovaný nastoupil do klece a zápas ihned odklepal. Tím naštval nejen soupeře, ale i diváky, kteří na něj během jeho odchodu z klece házeli kelímky s pivem.

„Tadeáš Veselý… Obrovská ostuda. Takový vý**d na diváky a na všechny ostatní jsem nečekal ani od něho,“ přiznal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS promotér.

Představil se tedy Veselý v Clashi naposledy? „Je to možné. Musíme si to nechat projít hlavou. A jestli Tadeáš k tomu nemá nějaké logické vysvětlení, ale pochybuju. Rozhodnutí učiníme brzo,“ slíbil Le Sy.

Do rozhovoru s hlavní tváří organizace vstoupil i známý politik a provokatér Pavel Novotný, starosta městské části Praha Řeporyje. „Moc se mi líbil galavečer. Jako divákovi se mi nejvíc líbil Žralok. Ale lidi mu nevěří tu prohru. A já se děsím toho, že až vyhraju – já chci totiž porazit Aleše Bejra –, že mi nebudou věřit tu výhru. Říkal jsem proto manželce, že ho potřebuju porazit tak, aby všichni věřili tomu, že jsem ho fakt zmlátil,“ komentoval Novotný fakt, že má v září na pražském turnaji bojovat s proslulým „Psychopatem“ Bejrem.

„Já chci, aby to byl můj večer. Mám to celé vymyšlené a chci je ukecat,“ dodal Novotný: „Mám kamarády, co mají hořící trůn. Já jsem si vysnil, že mě spustí na hořícím trůnu. Potřebuji ukecat Le Syho a spol., aby ještě utratili třicet tisíc za ten trůn. Já prostě chci, aby mě hledaly v hale kužely světla a já se v tu chvíli spustil od stropu na hořícím trůnu. Chci prostě pořádný nástup.“

Na Novotného do poloviny turnaje marně čekal sám Bejr, který mu slibuje mstu za výroky o zpěvačce Anně Slováčkové. „Měl tady být pan Novotný. Prase – Řeporyje. Už jsme spolu měli nějakou výzvyčku. Nicméně dneska tu měl bejt. Já si myslím, že tohle prase patří na jatka. Ty jeho výroky, ok. Ale ten poslední o Slováčkové… Já mám taky dceru. To prase – Řeporyje patří na jatka. A jediná možnost je, popravit ho v Clashi. Uděláme z toho svátek, kdy budou jatka,“ hlásal Bejr emotivně před Ostravar arénou.

„Vyber si Pájo, jaká budou pravidla, mně je to jedno. Jestli chceš jít v boxu, thajském boxu. Mně je to jedno. Já jdu do všeho. Klidně si i zavážu ruce. Ale to bude oslava Česko-Slovenska. A udělám to bez faulů. Ne jako s panem Soukupem. Žádný faul. Ukřižuju ho podle pravidel. Dám si klidně do smlouvy, že jestli udělám faul, dám mu výplatu,“ slíbil influencer v rozhovoru.

Turnaj Clash of the Stars 8 ale nabídl i několik pěkných sportovních výkonů. Jako nadaná bojovnice na profesionální úrovni se opět představila Hana „KrutoHanka“ Gelnarová, která před limitem porazila Michaelu Dostálovou.

Skvěle se na svůj zápas se dvěma soupeři připravil i známý influencer Jan „Honzi“ Michálek, jenž porazil na submisi dva rivaly za sebou.

„Mám teď nějaké plány. Takže uvidíme. Zlomeného nic nemám. Konečně! Poprvé mi po zápase nic není. Takže příští týden jdu určitě zase na trénink. Oslavím teď narozky a výhru,“ řekl po triumfu Michálek. „Chtěl bych se vrátit na desítce, jedenáctce… A rád bych si dal i amatérský zápas.“

Právě Michálek je součástí organizace od samotného začátku a na pořadatele si prý nemůže stěžovat. „Oni se o nás starají jako rodiče. Máme vše naservírované,“ říká: „Nikam jinam bych nešel, mám to tu rád, jsem tu od jedničky.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hlinková: Ivan nesnášel prohry. Proti smutku jsem mu před olympiádou přibalila píšťalku

Tagy: