Energická Kate a zarostlý William. Královský pár překvapil novým videem, poslal i vzkaz

Princezna Kate a její manžel William podporovali po celou dobu olympijských her britské sportovce. A těsně před nedělním ukončením her v Paříži překvapili spolu s dalšími celebritami na sociálních sítích nečekaným videem, v němž pochválili všechny britské sportovce za jejich úspěchy. Informoval o tom web The People.

V neděli olympijské hry skončily a zároveň se na sociálních sítích objevilo jedno velké překvapení. Princezna Kate a William zveřejnili video, v němž pochválili sportovce za jejich výkon. Ve snímku se ale objevila také řada dalších zpráv od dalších celebrit, uvedl web The People. Mezi ně patřili například Snoop Dogg, David Beckham či Emma Willisová.

ČTĚTE TAKÉ: Trápení pro Williama a Kate. Harry s Meghan zakládají v USA „alternativní královský dvůr“

„Od nás všech, kteří se díváme doma, gratulujeme týmu Velké Británie!“ řekla v příspěvku princezna z Walesu. „Výborné, čeho všeho jste dosáhli. Jste pro nás všechny inspirací,“ dodal princ z Walesu ke komentáři své ženy.

Kate Middletonová zaujala ve videu především tím, jak šťastně a energicky vypadala, napsal server Page Six. Když v březnu oznámila, že bojuje s rakovinou, nebyla to pro Velkou Británii dobrá zpráva. Po chemoterapii, kterou podstupuje od června, však vypadá mnohem lépe a stále více se vrací ke svým královským povinnostem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: „Lidské štíty“ chrání Británii před radikály. Nastal zásadní zlom, popsala reportérka

Tagy: