Skandál v mexické televizi. Místo záběrů zatmění Slunce živě odvysílala mužské genitálie

Bizarní incident narušil živé vysílání mexické televize. Namísto unikátních záběrů zatmění Slunce diváci mohli v přímém přenosu vidět detailní záběry mužského přirození. Nahrávku televiznímu štábu poslal jeden z diváků s tím, že se jedná o záběry vzácného vesmírného jevu.

Nečekané pohledy se naskytly divákům živého vysílaní mexické televize RCG TV, píše Daily Mail. Během přímého přenosu zatmění Slunce společnost nabídla na televizních obrazovkách i příspěvky amatérských nadšenců. K překvapení moderátorů a diváků jedno z videí nezachycovalo záběry vzácného vesmírného jevu, ale velice detailní stylizované záběry mužských varlat.

Mužské genitálie se ve vysílání objevily právě ve chvíli, kdy moderátor četl seznam míst, odkud je možné zatmění v Mexiku pozorovat. „To poslední video je od našeho příznivce. Děkujeme, zakládáme si na lidech, kteří nám předávají zprávy,“ glosoval rozpačitě moderátor.

ČTĚTE DÁLE: Úplné zatmění Slunce: Očekávanou událost sledovaly miliony lidí, podívejte se na záběry

K odpovědnosti za hanbatý vtípek se přihlásil na sociální síti X uživatel pod přezdívkou @Rhevolver. „Oceňuji, že jste převzali mé video se zatměním, ale bylo by hezké, kdybyste mě uvedli v titulkách,“ reagoval směrem k televizi šprýmař na síti X. Zároveň se v jiném příspěvku na stejné sociální síti pozastavil nad tím, proč nikdo neprovedl kontrolu videa před odvysíláním. Záběry měly být natočeny již v roce 2017, upřesnil britský deník The Sun s odvoláním na lokální mexická média.

Sama televize nešťastné video nasdílela na svém profilu na X. Příspěvek okamžitě vzbudil ohlas. Někteří uživatelé se ve svých komentářích pohoršovali, jak k odvysílání nevhodného obsahu vůbec došlo. Jiní naopak drsný vtípek ocenili. „Myslela jsem, že během zatmění Měsíc zakryje Slunce, ale asi ho zakryje úplně něco jiného,“ komentovala například finská uživatelka X po sdílení videa.

Společnost RCG Media, pod kterou spadá i RCG TV, se k incidentu do úterního odpoledne zatím oficiálně nevyjádřila.

Zatmění Slunce zmátlo některá zvířata. Jak se chovala?

Tagy:
Mexiko televize přímý přenos Slunce zatmění Slunce