Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč se málem nevzali a co značil její prsten?

Victoria Velvet

Zavražděná česká zpěvačka v Turecku

Ke svatbě zpěvačky Victorie Velvet s podnikatelem skotského původu Davidem Thomasem Blythem, který ji v úterý zastřelil a následně spáchal sebevraždu, málem nedošlo. Zpěvačka také před svatbou vyjádřila obavu ze stěhování z Česka kvůli svým dětem.

Nechybělo mnoho a sňatek mezi zpěvačkou Victorií Velvet a jejím vrahem by nedošlo. „Partner si zapomněl pas, což byl docela problém, protože je cizinec,“ sdělila zpěvačka pro Primu krátce po svatbě. Oddávající se rozhodl pár oddat pouze pod podmínkou, že někdo ze svatebčanů pas přinese. „Moje kamarádka musela běžet zpátky k nám domů a neviděla půlku svatby. Také jsme měli půl hodiny zpoždění,“ řekla zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Kdo byla Victoria Velvet, kterou zastřelil manžel v Turecku? Zpěvačka zářila nejen v Česku

Zbytek svatby v luxusní restauraci poblíž Pražského hradu již proběhl podle plánu. Ne vždy snadný vztah s jejím manželem symbolizoval i její netradiční snubní prstýnek, který zdobily ornamenty připomínající růži.

„Chtěla jsem vybrat něco, co reprezentuje náš vztah, protože těch osm let, co jsme měli vztah na dálku, nebylo úplně jednoduchých,“ dodala tehdy zpěvačka. Její partner totiž pracoval na výstavbě ropných zařízení, kvůli čemuž netrávil doma mnoho času.

Místo svatební cesty však zpěvačku čekalo stěhování do Brazílie, kde David dostal pracovní nabídku. Přestože zpěvačka ráda cestovala na dovolenou i za prací, v tomto případě nebyla moc nadšená, protože se bála o bezpečí svých dětí.

„Česko je pro děti oproti Jižní Americe bezpečnější,“ vysvětlovala. Vzpomínky na dětství strávené v nebezpečné Jihoafrické republice, kde si děti nemohly jen tak hrát na ulici, byly pro ni stále příliš živé.

Zpěvačka zemřela 11. června poté, co se vyostřila její hádka s manželem. Podle deníku Hürriyet jeden z jejich synů vypověděl, že vše začalo kvůli zprávám v telefonu její matky. David Thomas Blythe během hádky sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj život.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Jožo Ráž exkluzivně o nehodě: Jsem v tom nevinně. Situace se nedala předvídat, tvrdí

Tagy: