Žena z Brna porodila přímo v areálu slovenského koupaliště. Miminko i rodina dostali dar

Nepochybně nezapomenutelnou návštěvu koupaliště v Dunajské Stredě na Slovensku zažila těhotná žena z Brna. Porodila přímo na břehu jezera, které patří k areálu. Malá Izabela na svět tak pospíchala, že na místo nestačila dorazit ani sanitka.

„Stala se tu úžasná věc. Na břehu jezera se narodilo miminko,“ napsali v příspěvku zaměstnanci Thermalparku v Dunajské Stredě.

ČTĚTE TAKÉ: Chytré hodinky samy zbytečně volají záchranáře, ti pak chybí u nehod. Jak problému předcházet?

Vše se prý odehrálo velmi rychle. Podle informací Trnavského rádia žena plavala v jezeru, které patří k Thermalparku, když najednou dostala křeče. Protože jde o dvojnásobnou matku, už prý tušila, co to znamená. Rodící ženě pohotově přispěchali na pomoc plavčíci a další návštěvníci střediska. Okamžitě přivolali sanitku, ale než záchranáři stačili na koupaliště dorazit, přišla malá Izabela na svět.

Dnes sa u nás stala úžasná vec…na brehu jazera sa narodilo bábätko🥰Všetko sa zomlelo veľmi rýchlo a kým prišla sanitka,...

Posted by Thermalpark DS on Monday, July 22, 2024

Zaměstnanci všem pomocníkům v příspěvku poděkovali: „Děkujeme všem přítomným, kteří byli na místě a pomohli i našim plavčíkům, za úžasnou duchapřítomnost, odvedli jste skvělou práci.“

V komentářích se ozvala i novopečená maminka. Přidala fotku novorozeněte a poděkovala za pomoc. Holčička bude mít vstup do Thermalparku na deset let gratis. „Celá rodina od nás dostala pobyt zdarma, který může využít kdykoliv do tří let v našem kempu nebo v hotelu,“ sdělila marketingová manažerka střediska Katarína Horváthová pro Novinky.cz. Rodina podle ní pochází z Brna a areál v Dunajské Stredě pravidelně navštěvuje.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Kontroverzní metody na kurzech plavání? Děti pořád plakaly, líčí účastnice. Škola se brání

Tagy: