Fotbalový obránce šlápl padajícímu soupeři přímo do obličeje. Tvrdý faul ukazují snímky ze hry

Fotbalovým fanouškům v pátek pořádně zatrnulo. V zápase mezi Walesem a Tureckem totiž došlo k hrozivému incidentu, když turecký obránce Canlar Söyüncü nešťastně šlápl na obličej velšskému útočníkovi Kiefferu Mooreovi. Informoval o tom německý deník Bild. Moore ale vyvázl jen s oděrkami a zápas dohrál.

K hrozivému momentu došlo v pátek v zápase Ligy národů mezi Walesem a Tureckem. Utkání skončilo bez branek, rozhodčí ale rozdal hned osm žlutých karet. Divákům navíc pořádně zatrnulo v 76. minutě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na soupeře Boleslavi vystrčili hýždě, pak se na hřišti strhla bitka. Fanoušci se bili i tyčemi

Turecký obránce Canlar Söyüncü se zrovna snažil centrovat, když před ním upadl velšský útočník Kieffer Moore. V důsledku toho podklouzl také Söyüncü, přičemž soupeři nešťastně šlápl na obličej, píše německý deník Bild.

Po faulu se Moore svíjel na zemi v bolestech, Söyüncü byl zjevně v šoku a skláněl se nad zraněným protihráčem. Po několika vteřinách norský rozhodčí Rohit Saggi přerušil zápas a ošetřovatelé a zdravotníci spěchali k Moorovi.

Až po pěti minutách byl Moore schopen pokračovat ve hře s obvazem na hlavě. Turek se mu poté omluvil a objal ho.

Někteří velšští fanoušci na sociálních sítích oslavovali Mooreovu tvrdost. „Myslím, že jsem ještě neviděl zápas Walesu, který by Kieffer Moore nedohrál s obvazem na hlavě,“ napsal jeden z uživatelů. Jiní se však ptali, zda Moore neměl být kvůli vážnému zranění hlavy střídán.

Moore utrpěl vážné zranění hlavy už na začátku roku 2019 a v důsledku toho nehrál téměř 70 dní.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? Pelta není jediný hříšník, český fotbal zažil více skandálů

Tagy:
Turecko Wales fotbal sport Bild Caglar Soyuncu Liga národů UEFA Kieffer Moore Rohit Saggi