Modelka Svoboda zveřejnila parte. Oznámila detaily pohřbu svého tragicky zesnulého manžela

Moderátorka Petra Svoboda na sociální síti Instagram zveřejnila parte svého zesnulého manžela Ondřeje Křivky, který přišel o život při nedělní nehodě. Oznámila, že poslední rozloučení se známým manažerem proběhne v úterý 21. května v krematoriu Strašnice.

„Odešla láska našeho života Ondřej Křivka,“ je napsáno v úvodu smutečního oznámení, které modelka a moderátorka Petra Svoboda zveřejnila ve čtvrtek na sociální síti Instagram.

„Poslední rozloučení se bude konat v úterý 21. května ve 12 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice,“ stojí v textu, který podepsali Petra Svoboda, děti Edoušek a Ráchel, bratr Tomáš s rodinou, sestra Hanka a rodiče Marcela a Petr.

ČTĚTE TAKÉ: Smrt operní divy Rybárské zasáhla Slovensko. Její hlas okouzlil celý svět

Ondřej Křivka přišel o život v neděli 12. května v důsledku tragické nehody v obci Dírná-Nová Ves na Táborsku. Mediálního manažera na kole srazil v prostoru křižovatky nepozorný řidič, který mu nejspíše nedal přednost. Okolnosti nehody popsali policisté na svém oficiálním webu a potvrdili, že zahájili trestní řízení kvůli podezření z nedbalého usmrcení. Později pak sdíleli i fotky z místa nehody.

„Řidič vozidla značky Citroën, ročník narození 1986, na křižovatce zřejmě nedal přednost cyklistovi, ročník narození 1985. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým i přes veškerou snahu policistů, hasičů a záchranářů na místě podlehl,“ popsal mluvčí jihočeských policistů Miroslav Šupík.

Pro CNN Prima NEWS mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová uvedla, že sražený muž se nacházel při příjezdu posádky v bezvědomí. „Záchranáři okamžitě začali s nepřímou masáží srdce a následnou resuscitační péčí. Ačkoliv se cyklistu pokoušeli desítky minut oživovat, jejich snaha byla marná a na následky zranění na místě zemřel,“ popsala.

U řidiče vozidla byla následně provedena zkouška na alkohol a jiné látky, oba testy vyšly negativně. „Okolnostmi vzniku této tragické dopravní nehody se nadále zabývají táborští dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty. V případu byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti,“ stojí v oficiální zprávě policie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel baletní mistr Vlastimil Harapes. Čestnému členovi Národního divadla bylo 77 let

Tagy: