Detaily tragické nehody v Plzni. Na zemřelou motorkářku doma čekala malá dcera

Tragédií skončila nehoda motorkáře, která se stala v pátek večer v Plzni. Čtyřicetiletý motorkář, který vezl spolujezdkyni, narazil v pravotočivé zatáčce do svodidel. Tělo ženy pak letělo několik metrů přes svodidla. Spolujezdkyně na místě zemřela.

V pátek před devátou hodinou večer se v Plzni na sjezdu z dálnice D5 stala tragická nehoda. Motocyklista a jeho spolujezdkyně narazili do svodidel a následně letěli několik metrů. Muž byl transportován do nemocnice, žena na místě zemřela. Nechala po sobě pětiletou dceru, která na ni čekala doma.

Dvojice motorkářů se podle webu Krimi—Plzeň vracela ze Strakonic z vyjížďky. Před 21 hodinou vyjel řidič motorky při projíždění zatáčky mimo silnici a narazil do svodidel. „Lékař hned po příjezdu u mladé ženy konstatoval těžká traumatická zranění neslučitelná se životem,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí plzeňských záchranářů Mária Svobodová.

Podle přátel na zesnulou ženu doma čekala pětiletá dcera. „Nataly byla hrozně milá holka, která milovala motorky a doslova žila pro svoji malou holčičku. Nechápeme, co se stalo, a nemůžeme tomu uvěřit,“ sdělili přátelé obou motorkářů pro Krimi—Plzeň.

Motorkáře převezli záchranáři ve velmi vážném stavu do Fakultní nemocnice v Plzni. „Pacient se podrobil operaci a nadále je hospitalizován ve velmi vážném stavu,“ popsala administrátorka nemocnice Alena Dvořáková.

Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z plzeňského ředitelství policie.

Tagy: