Drama na stavbě v Praze: Na muže měla spadnout traverza, zasahují záchranáři

Na může v pražských Košířích měla spadnout traverza

Na muže v pražských Košířích spadla traverza

V pražských Košířích měla podle informací agentury Aktu.cz spadnout na dělníka traverza. Informace pro CNN Prima NEWS potvrdili pražští policisté s tím, že muže záchranáři převezli do nemocnice se zraněním hlavy. Policie vyšetřuje další okolnosti.

Policie dostala oznámení o incidentu kolem půl deváté dopoledne. „Byl nám oznámen pracovní úraz. Na dělníka v pražských Košířích spadla traverza a způsobila mu zranění na hlavě,“ potvrdil policejní mluvčí Richard Hrdina pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Nebezpečný pachatel měl pobodat muže v Hořovicích. Do nemocnice ho dopravil vrtulník

Závažná poranění hlavy způsobená spadlou traverzou potvrdila na sociální síti X Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy. Utrpěl je muž ve věku okolo 45 let. Po zajištění životních funkcí ho záchranáři převezli v umělém spánku do nemocnice.

„V tuto chvíli nemohu poskytnout bližší informace. Kolegové zasahují na místě,“ uvedl krátce po deváté hodině mluvčí pražských záchranářů Karel Kirs pro CNN Prima NEWS.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Ostrý konflikt v Pezinku kvůli zatoulanému míči. Pracovník zadržel dítě, lidé rozbíjeli okna

Tagy:
policie úraz dělník zdravotnická záchranná služba Praha Policie České republiky Košíře Zdravotnická záchranná služba hlavního města Prahy