El Gaucho je to pravé místo pro steak

El Gaucho je opět v Praze a přáním všech aktérů je, aby hosté považovali jejich steaky za ty nejlepší, které kdy ochutnali! Sesterské podniky najdete v jihovýchodní Asii, včetně Thajska, Vietnamu, Filipín a Honk-Kongu. Po Německu a Slovensku tak můžete jedinečnou atmosféru zažít už i v samotném srdci Evropy.

Slavnostního openingu se na konci července zúčastnila celá řada známých osobností mezi kterými nechyběla ani Jitka Schneiderová, nejobsazovanější herečka současnosti. Steakhousový koncept jí prý je velice blízký: „Ocením kvalitní jídlo a steaky nejsou výjimkou,“ říká herečka, kterou zaujala perfektní příprava všech podávaných pokrmů.

Klíčem k úspěchu všech sedmnácti podniků je zdravý a moderní přístup k surovinám a služby, které jsou poskytovány na vysoké úrovni. Bez nich by totiž nebylo možné vyladit vše do nejlepší gastronomické symfonie, po které prahne každý host. El Gaucho je totiž steakhouse koncept, o jakém sní opravdoví milovníci masa.

Ambicí rodinného podniku El Gaucho, pod vedením Danyho Himi, zakladatele a CEO je, aby se podnik stal synonymem těch nejkvalitnějších steaků a zkušenosti rozhodně má. Za posledních deset let se mohou pochlubit 3,8 miliony spokojených zákazníků, více než 1 000 tun naservírovaného hovězího masa té nejvyšší kvality a 650 000 litry vodky El Caramel, která se stala opravdovým podpisem El Gaucho.

V El Gaucho je jídlo vášní a kvalita závazkem, a to je důvod, aby pro přípravu pokrmů byly používány jen ty nejkvalitnější produkty, zejména pokud jde o hovězí maso. Jejich steaky pocházejí z certifikovaného bio hovězího masa v nejvyšší USDA Platinum Prime kvalitě, 210 dnů dokrmovaného kukuřicí bez hormonů, zpracovaného společností Greater Omaha, exkluzivně chované pro El Gaucho restaurace v jihovýchodní Asii a Evropě. Můžete zde ochutnat všechny typy oblíbených steaků, které jsou připravované s láskou a touhou tak, aby hosté právem považovali jejich steaky za ty nejlepší.

Na openingu mnohokrát zaznělo a nejen z úst Jitky Schneiderové: „Maso je fantastické“ a nebyla to jediná slova uznání. Operní pěvkyně Andrea Kalivodová se přímo rozplývala: „El Gaucho je úžasná restaurace, tak vynikající hovězí jsem opravdu nalezla až zde, skutečně nej v Praze,“ uznávaná mezzosopranistka chválou rozhodně nešetřila a už se moc těší, až se do steakhousu vrátí s rodinou či přáteli. A herec Přemysl Pálek se na slova téměř nezmohl: „Jím tady jenom maso, jsem úplně šťastnej,“ konstatoval s nadšením.

Co dodat závěrem? Nejen to, že celkový dojem je podporován pečlivým výběrem vín ze slavných regionů a vinařství z celého světa, ale i to, že z El Gaucho odejdete vždy se skvělým dojmem a nezapomenutelným zážitkem.

Tagy: