Fanděte Čechům z Vodafone PLAYzone Areny. Za první gól nároďáku dostanete pivo zdarma

Jeden z nejoblíbenějších sportovních svátků je tady. Mistrovství světa v hokeji letos hostí Finsko a český výběr zabojuje o prolomení desetileté smůly, kdy žádná medaile nezacinkala. Od 14. května můžete nároďák pod vedením Kariho Jalonena podpořit, a to přímo z nově otevřené Vodafone PLAYzone Areny v obchodním centru Westfield Chodov v Praze. Kromě propojení esportu a sportu na vás čeká i odměna za úspěch českého týmu: za první gól Čechů v zápase dostanete pivo zdarma.

S datem 13. května se nepojí pouze nepříliš oblíbený „pátek třináctého“, ale také začátek hokejového šampionátu ve Finsku. Český výběr pod vedením finského kouče Kariho Jalonena se pokusí prolomit desetiletou smůlu a vrátit se ze severské země s jedním z cenných kovů na krku.

Sportovní událost není zajímavá jen pro samotné účastníky, ale také pro fanoušky. Právě Češi patří mezi ty, kteří se rádi oblékají do národních dresů a společně reprezentanty podporují. A jak jinak než ve společnosti přátel či rodiny. Prostory, kde můžete letošní ročník oblíbeného turnaje sledovat, nabízí i nově otevřená Vodafone PLAYzone Arena v obchodním centru Westfield Chodov v Praze.

Zápasy českého výběru můžete sledovat již od soboty 14. května, kdy se hokejisté postaví týmu z Velké Británie. A že je co slavit, dokazuje i akce, která bude provázet všechny zápasy českého týmu během šampionátu: Za každý první gól, který reprezentanti uštědří protihráči, máte ve Vodafone PLAYzone Areně pivo zdarma.

Kromě občerstvení a poznání nových prostor arena disponuje tím, k čemu byla vytvořena: více než 60 počítači, virtuální realitou či herním zařízením jako speciálním gamingovým křeslem. V průběhu mistrovství se esport i sport budou doplňovat. Budete chtít otestovat své znalosti před zápasem nebo vyzkoušet okoukané triky po něm? Zahrajte si hru NHL 2022 na jednom z PlayStationů nebo Xboxů.

Zapojte se do zajímavých soutěží

Připraveny budou také dva turnaje právě ve hře NHL 2022, a to v sobotu 21. května od 16:00 – od 19:20 hraje český tým s Norskem – a 26. května. Co můžete vyhrát? Za první místo si odnesete podepsaný dres a plato 24 piv značky Pilsner Urquell. Druhé místo nabízí dvě plata piv po šesti kusech a třetí místo jedno plato šesti piv.

Turnaje však nepředstavují jedinou příležitost, kdy si můžete úžít sportovní podívanou a navíc si odnést zajímavé ceny. Na místě budou v den konání zápasů s českým národním týmem připraveny nejrůznější soutěže a tipovačky. Přijďte podpořit reprezentanty, slavte prvním pivem zdarma a užijte si poznávání esportu – od 14. května ve Vodafone PLAYzone Areně.

Tagy: