Harry cestuje bez Meghan a směje se. „Megxit“ je na spadnutí, list čeká bombastický rozvod

List The Sun přiživil spekulace o tom, že princ Harry a vévodkyně Meghan chystají kvůli neshodám rozvod. Vévoda ze Sussexu vyrazil na sólový výlet do Afriky a bez své manželky také údajně strávil noc během svých 40. narozenin. Pozorovatelé si navíc všímají, že se Harry na veřejnosti znovu směje.

Už několik měsíců se spekuluje o tom, že to mezi princem Harrym a vévodkyní Meghan skřípe tolik, že ostře sledovaná dvojice směřuje k rozvodu. Pro rozhádání kdysi kompaktně působícího páru se vžil pojem „Megxit“, který dříve označoval odloučení dvojice od britské královské rodiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Manželství Harryho a Meghan krachuje, míní experti. Princ už prý chystá budoucnost bez ní

List The Sun píše, že krize mezi manželi se nadále prohlubuje. Každý z nich podniká čím dál více sólových akcí a společně se na veřejnosti ukazují jen zřídka. Princ Harry například sám vyrazil na cestu po Africe. Na fotografiích je vidět princův rozverný smích.

Změny nálady si všimli i v Londýně, kam přiletěl Harry navštívit nemocné děti. Se svým otcem a britským králem Karlem III. ani s bratrem Williamem se ale nejspíš nepotkal.

„Vypadal jako ten starý Harry, kterého jsme znali a milovali. Na podobných akcích vždycky ožíval, ale v poslední době se zdál být dost zachmuřený. Teď byl v dobré formě, plný energie a vypadal docela šťastně, že je sám,“ uvedl jeden z účastníků londýnské akce, o které informovala BBC.

Narozeniny mimo domov

Princ Harry a vévodkyně Meghan podle všeho společně netráví nejen pracovní život, ale omezují i partnerské aktivity. „Vyšlo najevo, že Harry strávil noc svých narozenin minulý měsíc na turistické dovolené bez manželky,“ uvedl web The Sun.

Do toho se prý šlechtickému páru drolí tým, který pracuje na udržování jejich mediálního obrazu.

Nevlastní sestra vévodkyně Meghan, Samantha Markleová, v září v rozhovoru uvedla, že manželství její nevlastní sestry „bylo od začátku odsouzeno k nezdaru“. Dodala, že princ William měl pravdu, když se obával, že se Harryho vztah s Meghan vyvíjí příliš rychle. Podle ní si Harry teď možná myslí: „Měl jsi pravdu, nemůžu tomu uvěřit.“

K TÉMATU: Rozvod Harryho a Meghan je na spadnutí, tvrdí nevlastní sestra vévodkyně. Vysvětlila proč

Tagy: