Drama skončilo: William si oddechl, že jsou Harry s Meghan pryč. Čeká se na výbušné memoáry

Princové William a Harry při Vigilii princů

Skutečně se princové William a Harry smířili?

Podle královských zasvěcenců si princ William s Catherine, princeznou z Walesu, s odjezdem prince Harryho a Meghan v roce 2020 oddechli. Jejich cestou do USA prý skončilo drama, které pár provází. Vztahy nejen mezi bratry jsou i nyní napjaté. Mnozí aktuálně přemítají, zda si princ Harry vydáním memoárů spálí i poslední mosty, které ho k rodině pojí.

Pocit úlevy a klidu. Přesně tak měli reagovat nástupce na trůn princ William se svou manželkou poté, co se princ Harry s Meghan rozhodli odjet do USA. Lidé, kteří jsou do jejich rodinných vztahů zasvěceni, podotkli, že s odjezdem vévody a vévodkyně ze Sussexu zmizelo i drama, píše web The Sun.

Taková slova vedou pozornost k tomu, jaká situace panuje v královské rodině nyní. A podle všeho, že napjaté vztahy mezi princem Harrym, jeho bratrem a otcem, nezměnily. A to ani po smrti královny Alžběty II. Nástupník trůnu William, zřejmě stále nemůže svému mladšímu bratrovi odpustit, že svou rodinu opustil a přestěhoval se s bývalou americkou herečkou do Spojených států.

Harry chystá dokument

Spor, který se datuje k roku 2020 a je britským bulvárem označován jako „Megxit“, však může ještě gradovat. Král Karel III. má nyní jako panovník v rukou tituly svých vnoučat – Archieho a Lilibet. Sussexe rozzuřil už tím, že jim odmítl udělit titul „Jeho královská výsost“. Nyní dětem hrozí, že přijdou o nově nabyté tituly princ a princezna. Vše pravděpodobně bude záležet na obsahu chystaných memoárů prince Harryho.

Paměti princ plánoval zveřejnit letos v prosinci, se smrtí milované babičky se však rozhodl jejich publikaci odložit. Obsah knihy má být výbušný a nikdo z královského paláce netuší, co vše hodlá princ Harry zveřejnit. Už samotné oznámení chystaných memoárů bylo pro Buckinghamský palác šokem. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu navíc měli souhlasit s natáčením dokumentu, který bude mapovat jejich „milostný příběh“.

Tagy: