Hororová vražda v USA: Dcera rozřezala a vařila matku. S ostatky se v domě zabarikádovala

Policie v Kentucky (ilustrační foto).

Hororová vražda v Kentucky

Obcí v americkém Kentucky otřásá vražda, která připomíná scénu z hororového filmu. Dvaatřicetiletá žena tam brutálním způsobem usmrtila svou matku. Její tělo rozřezala na kousky a některé části uvařila. Když na místo přijela policie, hrnec byl ještě teplý.

Chomáč vlasů, zakrvácená matrace a kusy rozřezaného lidského těla. Takový pohled se naskytl údržbáři, který pracoval na opravě rodinného domu v obci Mount Olivet v Kentucky. Žila v něm 68letá Trudy Fieldsová se svou 32letou dcerou Torilenou Mayovou.

ČTĚTE TAKÉ: Mladík krutě ubodal svou první lásku. Krvácí tady přede mnou a já nic necítím, říká ve videu

„Na místo následně dorazily naše dvě jednotky, které na dvorku objevily mrtvé tělo. Získali jsme povolení k prohlídce a přivolali náš speciální zásahový tým,“ uvedl pro americkou stanici WKYT policista David Jones.

Mayová se zásahové jednotce nechtěla vzdát. V domě se na 12 hodin zabarikádovala – vyjít ven ji donutil až slzný plyn. Když policisté vtrhli dovnitř, naskytl se jim pohled, který otřásl i zkušenými kriminalisty. Po zemi se válely kusy ženského těla. Část z nich našli zuhelnatělé v hrnci na sporáku.

„Jedna věc je zjistit, že vám zabili příbuznou a další je zjistit, jakým způsobem. To je nepředstavitelné,“ řekla WKYT sestra zavražděné ženy Diana Brock. Dcera podle policie svou matku střelila do hlavy, pobodala a pak rozřezala. Podobný osud potkal i rodinného psa, kterého měla utýrat.

„Byla to milá stará dáma. Ta nejmilejší, jakou kolem sebe můžete mít. Opravdu milá,“ řekl jeden ze sousedů James McFarland.

Otázkou zůstává, nakolik je vražedkyně, která se zabývala satanismem, duševně zdravá. Už den před tragédií se měla k údržbáři chovat agresivně a proklínat ho.

Ještě o rok dříve přitom žila spořádaný život v Los Angeles, kde se snažila prosadit jako herečka a dařilo se jí i na sociálních sítích, kde měla přes 100 tisíc sledujících. Podle rodiny se ale vrátila žít k matce poté, co po nehodě na motorce utrpěla vážný úraz hlavy a ztratila dočasně paměť. „Jsem tak smutná a chci spravedlnost pro člena rodiny. Ale jsem také smutná, že další člen rodiny není v pořádku,“ dodala Brocková.

Mladá žena je nyní ve vazbě. Kromě vraždy čelí obvinění z manipulace s důkazy a zneuctění mrtvoly.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Koupili dům, v mrazáku našli lidskou hlavu a ruce. Ostatky patří dítěti, zjistila policie v USA

Tagy:
policie vražda rodina Kentucky USA trestná činnost trestná činnost, právo a spravedlnost Mount Olivet