Hororový výlet do přírody: Žena při pikniku na Náchodsku pobodala přítele nožem

Žena měla během výletu napadnout svého partnera

Mladá žena měla na výletě napadnout svého přítel

Královéhradecká kriminálka řeší další násilný trestný čin. Romantický výlet skončil na Náchodsku krveprolitím. Mladá žena měla nožem napadnout svého přítele. Ten skončil v nemocnici a ženě hrozí vysoký trest.

Původně to měl být příjemný výlet partnerské dvojice. V úterý odpoledne vyrazili autem do přírody a zřejmě si chtěli udělat piknik, u kterého nechyběl ani alkohol. Moc toho vypít ale nestihli. Pravděpodobně se mezi nimi strhla hádka, během které žena napadla svého o 18 let staršího partnera.

„Po předchozí roztržce uchopila nůž a bodla ho do ruky a do nohy,“ popsala pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Lucie Konečná. Brzy jí ale došlo, co vlastně udělala, a zavolala pomoc. Zraněného muže odvezla sanitka do nemocnice a žena měla co vysvětlovat policii. „Pomoc mu zavolala sama žena, nyní je vyšetřovaná na svobodě,“ doplnila mluvčí.

Co jednadvacetiletou ženu k útoku na partnera přesně vedlo a co se v autě odehrálo, zjišťují náchodští detektivové. Zatím potvrdili jen to, že byla pod vlivem alkoholu a muže měla pobodat jeho loveckým nožem. „Náchodští kriminalisté ženu obvinili ze spáchání zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ doplnila mluvčí. Pokud jí soudce vinu u hlavního líčení prokáže, hrozí jí až desetileté vězení.

Tagy: