I hendikepovaná zvířata si zaslouží lásku: Hledáme domovy několika z nich

Bohunka

Prima Mazlíček: Inzerce 4. díl

Ve čtvrtém dílu našeho pořadu Prima Mazlíček jsme ukázali, že i zvířata i hendikepem mohou žít plnohodnotný život a radovat se z něho. Představili jsme vozíčkáře Kima, který ušel dlouhou cestu než našel ten pravý domo, ale teď si užívá procházky, plavání a lásku svých majitelů. Přáli bychom si, aby domovy našla i další hendikepovaná zvířata, a proto pro vás máme kočky z organizace Srdcem pro kočky.

Bohoušek –⁠ našel domov

Bohoušek má jen tři tlapky. Dostal se do organizace s velkým zánětem v pacce a tělíčkem už postupovala sepse, proto se musela amputovat jedna nožka. V útulku mají zkušenosti s tím, že kočičky si rychle zvyknou na svůj hendikep. Bohoušek už brázdí po škrabadle a je to plnohodnotný parťák klidně i k dětem.

Bohunka

Půlroční Bohunka prodělala virové onemocnění a měla zakrnělé očičko, aby se do budoucna vyhnula dalším komplikacím, očičko se vyjmulo. Při té příležitosti podstoupila i kastraci. Během natáčení byla v rekonvalescenci, teď už ale může do nového domova. Je to velká milovnice mazlení. A je vhodná do domova i s dětmi.

Briketka

Bezocasá Briketka má poraněnou míchu a tím jí vznikl problém s vylučováním. Na záchod se dojde vyčůrat, ale to je maximum. V jejím případě nejsou vhodné plínky, protože by mohly způsobit zdravotní komplikace, a tak je nutné po ní občas uklidit. Je to ale kámoška do nepohody, miluje hru a mazlení.

V organizaci Srdcem pro kočky mají většinou právě hendikepované kočičky, které často zůstávají bez nabídek na nový domov, přitom si svůj hendikep neuvědomují a stejně jako každé zdravé zvíře touží po lásce a vlastním pelíšku.

Kontakt: Srdcem pro kočky, z. s.

Vrbičany 18, 273 74 Vrbičany, okr. Kladno

Telefonní číslo: 777 757 445

Společně s Prima Mazlíčkem a naším partnerem pořadu, společností Hecht, můžete soutěžit o poukaz na krmivo Prominent, a to na našem Facebooku.

Tagy: