Otazníky kolem Miraie: Útok nehlásil, praštil ho známý zpěvák kvůli partnerce, tvrdí zdroje

Ohledně kauzy Mirai vyplouvají na povrch stále další spekulace. Frontmana oblíbené kapely měl podle nich po koncertu Eda Sheerana v Hradci Králové napadnout jiný český umělec. Mezi muži údajně došlo k šarvátce kvůli známé české krásce. S informací v sobotu přišel web Super.cz s tím, že s touto verzí se na redakci obrací lidé.

Zdroje, které se obrátily na redakci Super.cz, uvedly, že měl frontman kapely Mirai poměr s jednou ze známých českých krásek. To se doneslo jejímu partnerovi, kterým má být jiný populární český umělec. „Na koncertě Eda Sheerana se potkali. Mirai měl hodně upito a střílel si z něj. A jeho kamarádi pak začali hájit jeho čest. Bohužel to skončilo tak, jak to skončilo, a Mirai nedopadl dobře,“ uvedl podle webu jeden ze zdrojů.

ČTĚTE TAKÉ: Mirai ruší zbytek svého festivalového turné. Kapela oznámila, kdy se vrátí na pódia

Také zdroje webu Expres.cz naznačují, že mělo jít o potyčku mezi lidmi, kteří se dobře znají. Navrátila měl napadnout kolega ze showbyznysu kvůli údajnému svádění jeho přítelkyně.

Deník Blesk už dříve přišel s informací, že Mirai dostal ránu, protože zkoušel oslovit zadanou slečnu. Sám však tvrdí, že úder přišel bez varování. „Já se jdu hojit, ale ať nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádné interakce, ani mejdan. S kapelou odsuzujeme jakýkoliv druh násilí,“ uvedl na svém Instagramu.

Případ řeší policie

Případem se už zabývají i policisté. K napadení Navrátila mělo dojít na jednom z koncertů zpěváka Eda Sheerana v Hradci Králové. Vystoupení se konalo minulý víkend. „Policisté z moci úřední zahájili úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na dva roky až osm let,“ sdělila policejní mluvčí Iva Kormošová. Útočník zřejmě použil železný boxer.

Policisté žádají svědky události, aby zavolali na bezplatnou linku 158. Zároveň shání videozáznamy údajné potyčky.

Navrátil podle informací Super.cz trestní oznámení nepodal. Množí se tedy spekulace o tom, zda potenciálního útočníka nekryje. Policie už v pátek uvedla, že se případem zabývá na základě informací v médiích.

Super.cz rovněž upozorňuje na časovou osu celého případu. Navrátil měl být totiž napaden o víkendu v Hradci Králové. Do nemocnice však šel až v úterý v Ostravě. Nabízí se tedy otázka, proč s tím zpěvák dva dny otálel.

Navrátil má nadvakrát zlomenou čelist, kvůli čemuž musel absolvovat operaci. Kapela zároveň zrušila naplánované koncerty. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, ale jinak žádné drama,“ dal fanouškům vědět na Instagramu. Zpěváka nyní čeká léčba a dlouhá a bolestivá rekonvalescence. Dobu hojení lékaři u podobných případů odhadují na šest týdnů.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vítej v klubu zlomených čelistí. Umělci přejí Miraiovi brzké uzdravení, vzkaz napsala i Havlová

Tagy:
Hradec Králové hudba Mirai Mirai Navrátil napadení Ed Sheeran Andrea Bezděková Blesk Sebastian Navrátil umění a zábava umění, kultura, zábava a média