Klekni si, řvali žáci z Tvrdonic na chlapce, pak ho kopli do hlavy. Parta útok natočila

Dva žáci 8. třídy napadli svého vrstevníka. Měl skončit v nemocnici s otřesem mozku a zlomenou čelistí. (Ilustrační snímek)

Šikana na hřišti

Další nepochopitelné video šikany se šíří po sociálních sítích. Vše se odehrálo na hřišti v jihomoravských Tvrdonicích. Dva školáci tam měli brutálně napadnout třetího chlapce. Ten měl skončit v nemocnici s otřesem mozku a zlomenou čelistí. Podle informací Krimi zpráv se případem zabývají policisté.

„Klekni si, klekni si! Je problém si, k**va, kleknout?“ křičí dva žáci osmé třídy na třetího chlapce. Ten nakonec jejich naléhání podlehne a klekne si. „Já se ti omlouvám,“ zní od pokořeného hocha. „Výborně,“ ozve se od jednoho z agresorů, načež druhý mladíka na kolenou tvrdě kopne do hlavy.

ČTĚTE TAKÉ: Šílený muž chrstl ženě žíravinu do tváře, s tříletou holčičkou mrštil o zem. Policii uniká

Ani jednomu z chlapců ještě není ani patnáct let. Nejprve svému vrstevníkovi nadávali, donutili ho kleknout na kolena a jeden z nich ho brutálně kopl do hlavy. Všemu navíc přihlížely i dívky, z nichž jedna natočila videozáznam.

„Ty p**o, au, au au,“ zní od dívek. Podle informací Krimi zpráv se už otřesným případem šikany zabývají policisté. Jelikož jsou útočníci nezletilí, k celé věci se nechtějí příliš vyjadřovat.

Jak se nám ale podařilo zjistit, případ vyšetřují pro trestné činy výtržnictví a ublížení na zdraví. Vzhledem k věku útočníků je tak možné, že se nevyhnou nápravnému zařízení. Napadený hoch měl skončit s otřesem mozku a zlomenou čelistí v nemocnici.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž napadl školáka na pražském Chodovci. Policie pátrá po pachateli i statečném zachránci

Tagy: