Kolář: Nerudová předvedla zoufalý propadák. Debatu ovládla politička, která bývala ukuňkaná

Komentátor Petr Kolář

360° (103)

Naprostým propadákem v superdebatě lídrů kandidátek ve volbách do Evropského parlamentu byla jednička Starostů a nezávislých Danuše Nerudová. V pořadu 360° to prohlásil komentátor Petr Kolář. Naopak suverénní výkon podle něj předvedla lídryně koalice Stačilo! Kateřina Konečná (KSČM). Spoluautor podcastu Kecy a politika Petros Michopulos míní, že hlavním tématem nadcházejících voleb bude migrace, protože si ho vybral předseda hnutí ANO Andrej Babiš.

Konečná podle Koláře v debatě na CNN Prima NEWS předvedla překvapivý a suverénní výkon. „Zapracovala na sobě od doby, kdy byla nejmladší ukuňkanou poslankyní české Sněmovny a Ivan Langer (ODS) si z ní dělal srandu, že jí pošle na školu v přírodě,“ uvedl v pořadu 360° Kolář.

ČTĚTE TAKÉ: Přetlak mezi radikály. Z osmi lídrů v superdebatě stáli čtyři na straně Putina, říká Schmarcz

Pro její segment voličů podle něj musela působit fantasticky. Naopak „jasný propadák“ byla podle Koláře jednička STAN Danuše Nerudová. „To, co předváděla, bylo zoufalé,“ řekl komentátor.

„Myslím, že Vít Rakušan (STAN) může úplně v pohodě natočit další předvolební video a říct: ‚Tak tohle nebylo dobrý, Danuše‘,“ dodal v narážce na předvolební spot ministra vnitra.

Podle Michopulose superdebata na CNN Prima NEWS ukázala, že téma letošních voleb do Evropského parlamentu se bude točit okolo migrace. „Vybral si ho Andrej Babiš, který bude v kampani dominantní,“ sdělil. Toto téma šéfovi ANO podle Michopulose vyhovuje a politické body na něm sbírá dlouhodobě.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Deportace migrantů váznou. Ničí své dokumenty, někteří si neváhají i poleptat ruce kyselinou

Tagy: