Kriminalisté vyšetřují vraždu na Znojemsku. Policie zadržela podezřelého, je příbuzný oběti

K brutální dvojnásobné vraždě a sebevraždě došlo v roce 2018 v chatové oblasti u Střížovic na Ústecku.

Kriminalisté na Znojemsku vyšetřují násilný čin

Jihomoravští kriminalisté vyšetřují vraždu, která se stala v obci na Znojemsku. Policie podezřelého zadržela, ohledává místo činu. Podezřelý i oběť jsou příbuzní, informovali policisté na Twitteru. Podle webu iDnes.cz šlo o obec Hodonice.

„Podezřelý je v moci policie, nehrozí žádné nebezpečí. Probíhá ohledání místa činu a další úkony trestního řízení,“ uvedli policisté na Twitteru. Později doplnili, že podezřelý i oběť jsou příbuzní, kteří žili v jednom domě. Motiv činu policie zjišťuje.

Web iDnes.cz uvedl, že šlo o malou obec Hodonice, což následně potvrdil i starosta Pavel Houšť. „Bohužel to skončilo tragicky,“ řekl. Podle něj šlo nejspíše o neshody v rodině. Web doplnil, že starosta se k případu nechtěl blíže vyjadřovat, protože byl s policisty na místě činu jako takzvaná nezúčastněná osoba.

Místní obyvatelé reportérovi CNN Prima NEWS potvrdili, že se v jednom z domů měla odehrát vražda. Podezřelý měl bydlet s obětí. Navíc měli být v příbuzenském vztahu. „Ta jejich domácnost obecně patřila mezi konfliktní a stalo se několikrát, že podezřelý přišel do konfliktu s jedním ze svých sousedů. Ti také několikrát zaregistrovali poměrně vážné a hlasité hádky v domě,“ popsal reportér přímo z místa tragédie.

Tagy:
policie vražda Jihomoravský kraj trestný čin Policie České republiky násilný trestný čin okres Znojmo