Letošního charitativního happeningu TERIBEAR se může zúčastnit každý a odkudkoli

Nadace Terezy Maxové dětem připravila ve spolupráci s partnery již devátý ročník sportovně charitativního happeningu Hýbejte se s TERIBEARem aneb Prima pohyb s medvědem. V letošním roce proběhne happening ve virtuální podobě, díky technickému řešení a chytrým telefonům/hodinkám se do něj může zapojit každý v rámci ČR i za jejími hranicemi. Akce startuje 14. září a nonstop se můžete zapojit do 23. září. Princip akce zůstává stejný, v kteroukoliv denní či noční dobu můžete po celých deset dní, kdy akce probíhá, svým vlastním pohybem, ať už chůzí, či během, pomáhat ostatním – kdykoliv a odkudkoliv. Za každý zdolaný kilometr věnují partneři 20 Kč na vámi zvolený příběh pomoci. Registrovat se můžete na www.teribear.cz. Pro ty, kteří preferují komunitní formát akce, máme dobrou zprávu – 13. září se bude v lesoparku Štěpánka v Mladé Boleslavi konat jednodenní charitativní akce TERIBEAR hýbe Mladou Boleslaví: powered by ŠKODA AUTO.

„Od spousty lidí víme, že je mrzelo, že se nemohli zapojit do akce mimo Prahu. Rozhodli jsme se proto, že letošní ročník bude otevřený všem a nebude limitovaný jedním místem – můžete pomáhat kdekoliv a kdykoliv budete chtít, stačí jen vyběhnout nebo vykročit a zapnout si aplikaci na chytrém telefonu. Letos nehýbeme jen Prahou, ale celým světem, a společně měníme osudy těch, kteří neměli na startu nebo v průběhu života štěstí,“ říká Terezie Sverdlinová.

Stačí chytrý telefon nebo hodinky

K účasti na akci bude třeba registrace na www.teribear.cz a nově zřízený učet u sportovní aplikace viRACE, která se specializuje na virtuální běžecké závody. Díky aplikaci viRACE můžete přímo sbírat kilometry pro TERIBEARa. Výhodou aplikace viRACE také je, že se s ní synchronizují data ze známých běžeckých aplikací (Strava, Garmin Connect, Fitbit, Polar a další). Výsledky budou následně automaticky zaznamenány do on-line výsledkové listiny na www.teribear.cz.

A co když nejsem sportovní typ?

Nevyhovuje vám pohyb? Rádi byste pomáhali ohroženým dětem kdykoliv po celý rok? Máme pro vás dobrou zprávu. Do sbírky Friends of TERIBEAR – https://friendsofteribear.teribear.cz – může přispět každý. Kdykoliv. Kdekoliv. Právě teď. Jeden za všechny, všichni za TERIBEARa! Vy, kamarádi TERIBEARa, pomáháte měnit lidské osudy. Díky z celého medvědího srdce!

Pomáhat společně opuštěným dětem

Cílem akce je rozhýbat českou veřejnost a zapojit ji do hnutí dobré vůle. Připojit se mohou jednotlivci, rodiny nebo firmy. Nadace pamatovala i na žáky základních a středních škol. Více o tom, jak se do akce zapojit, naleznete na www.teribear.cz.

Shrnutí aneb Co letos potřebujete vědět?

www.teribear.cz  – všechny informace + možnost registrace

Začátek: Čtvrtek, 14. 9. 2023

Konec: Sobota, 23. 9. 2023

Kde: Kdekoliv budete chtít 😊 – celý svět

Jak: Pomocí aplikace pro měření běhu či chůze ve vašem chytrém telefonu a po registraci na teribear.cz se vám budou načítat zdolané kilometry. Kilometry se zaznamenají na vaše elektronické konto, takže máte přehled prostřednictvím průběžné výsledkové listiny, jak jste pomohli.

Komu pomáháme: 10 okruhů pomoci s konkrétními příběhy. Za každý váš zdolaný kilometr putuje 20 Kč vámi vybranému okruhu.

Jak se přidat: On-line registrace za jednorázový poplatek 250 Kč na teribear.cz. Prodej registrací je uskutečňován jménem Nadace Terezy Maxové dětem v rámci veřejné sbírky číslo: S-MHMP/1501799/2012 a částka je určena na pomoc dětem.

Tagy: