Děsivá vražda v Dubnici nad Váhom. Muž zabíjel mačetou, matka dvou dětí neměla šanci přežít

Útočník ženu zatáhl do křoví, kde ji posekal.

Muž zabil ženu mačetou

Brutální vražda mačetou za bílého dne se odehrála ve slovenské Dubnici nad Váhom. Na 39letou ženu si při cestě do práce počkal muž a zabil ji. Části incidentu, který začal hádkou, přihlíželi běžci a cyklisté. Ti zřejmě také na místo zavolali policii. Ženu se ale zachránit nepodařilo.

Obyvatele zahrádkářské osady vyrušil v půl osmé ráno hluk. Na cyklostezce se hádali muž se ženou. Podle svědků muž vytáhl mačetu, sekl ženu do hlavy a poté ji zatáhl do křoví. Krvavé stopy zůstaly i na cyklostezce. V křoví muž ženu sekl do rukou a obličeje. Matka dvou dětí, která nedávno oslavila 39. narozeniny, neměla šanci přežít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hrůza v českobudějovické nemocnici. Muž zaútočil mačetou na personál, čtyři lidi zranil

„Obětí trestného činu se stala 39letá A. B. z Nové Dubnice, která útoku na místě podlehla,“ informovala mluvčí prezidia slovenské policie Zuzana Hrabovská. „Pachatel jí způsobil četná zranění. Bezprostředně po činu jej zadrželi příslušníci Policie SR,“ dodala. Kriminalisté muže našli na místě krvavého incidentu, odkud se pokoušel ujet na kole.

Pachatele údajně teprve nedávno propustili z vazby. Skončil tam poté, co právě této ženě vyhrožoval a pronásledoval ji. Vyšetřovatelé ho na místě činu zatkli a případ převzala slovenská Národní kriminální agentura. „Vyšetřovatelé čin kvalifikovali jako úkladnou vraždu,“ uvedla Hrabovská.

Útoku mělo prý přihlížet několik běžců a cyklistů. Kriminalisté je prosí, aby se přihlásili na policii.

Tagy: