Meghan je nudná, spolupracovat s ní nebudu. Stejně nic nezdědí, prohlásil slavný designér

Meghan Markleová

Harry a Meghan chtějí prodat své sídlo za stovky milionů

Britský interiérový designér Laurence Llewelyn-Bowen v televizní show Changing Room řekl, že nemá zájem spolupracovat s vévodkyní ze Sussexu Meghan Markleovou, která podle něj nemá šanci zdědit jakýkoliv královský majetek. Markleovou zároveň označil za nudnou.

Interiérový designér Room Laurence Llewelyn-Bowen se tvrdě opřel do Meghan Markleové, když pro web Daily Star řekl, že vévodkyně „s největší pravděpodobností nezdědí žádné královské paláce kvůli neustálým dramatům v královské rodině“. Podle něj šanci na dědictví ztratila, když se s princem Harrym vzdali královského života.

Designéra by také zajímalo, jak hodlá budoucí generace královské rodiny vyzdobit paláce. „Těším se, až uvidím, co s těmi místy udělají nové generace, ale je zjevně krajně nepravděpodobné, že by se Meghan dostalo do rukou nějaké z nich,“ řekl designér.

Její vkus není nic pro mě

Llewelyn-Bowen už dříve označil Meghan za nudnou a řekl, že nemá zájem s ní pracovat. „Vždy jsem silně cítil, že druh vkusu, který má, je velmi transatlantická mezinárodní béžová – to opravdu nebylo nic, co by mě vůbec zajímalo,“ sdělil Llewelyn-Bowen a srovnal vkus vévodkyně s nevýraznou barvou.

Pokud by prý měl s Meghan spolupracovat, skončilo by to slzami. „Určitě bychom viděli slzy, vévodkyni běžně nerozpláču, ale tohle by určitě byla příležitost,“ řekl designér.

Tagy: