Expertka na královskou rodinu: Meghan ve vztahu s Harrym zjevně nosí kalhoty

Vévodkyně Meghan je ve vztahu s princem Harrym dominantní osobou. Tvrdí to expertka na královskou rodinu Esther Krakueová v rozhovoru pro televizi Sky News Australia. „Ona je v popředí, zatímco Harry splývá s pozadím,“ řekla. Podle jejího názoru je hlavním důvodem fakt, že Meghan bývala profesionální herečkou.

Expertka na královskou rodinu Ester Krakueová demonstrovala svůj názor na několika veřejných shromážděních, jichž se pár zúčastnil. „V mnoha rozhodnutích, která dělají, je jasně vidět silná ruka Meghan. Poznáte to i na mnoha jejich akcích. Ona je v popředí a Harry splývá s pozadím,“ řekla. To samé se podle ní děje i v soukromí, napsal britský web Express.

ČTĚTE TAKÉ: Naděje na zlepšení vztahu prince Harryho a krále Karla III. Expert popsal jedinou cestu

V rozhovoru pro televizi Sky News Australia se zabývala například tím, jakým způsobem Harry během své návštěvy Londýna odmítl pozvání svého otce Karla III., aby s ním pobyl v královské rezidenci. Podle ní se v tom projevil „určitý nedostatek fines“, které jsou vlastní panovnickému domu, a bylo vidět, že rozhodnutí přijímají lidé, kteří nemají výhodu příslušnosti „ke královské firmě a zkušeností, které s tím souvisejí“.

Vnitřní „chemii“ páru demonstrovala rovněž na jeho nedávné cestě do Nigérie. Vévodkyně byla podle ní celou dobu v centru pozornosti a není těžké uhodnout proč: Je to herečka a je zvyklá budovat si svou mediální image. „Je tvrdohlavá a působí velmi sebejistě. Harry je naopak jen průměrný anglický chlapík,“ dodala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kate mi změnila život, tvrdí bývalá kriminálnice. Princezně poslala povzbudivý vzkaz

Tagy: