Zemana museli v Tatrách zachraňovat policisté. Udělal jsem velkou chybu, přiznal

Bývalý prezident Miloš Zeman vyrazil na pozvání slovenského premiéra Roberta Fica na Slovensko. Navštívil například Štrbské Pleso nebo Nízké Tatry. Právě v horách se ale ve středu setkal s problémy. Podcenil totiž oblečení a hrozilo prochladnutí. Zachránit ho tak museli policisté.

Bývalý prezident Miloš Zeman se na svém Facebooku ve čtvrtek podělil o nepříjemný zážitek z nedávné doby. „Jak se říká: celý život se člověk učí. Já jsem si do hor vyrazil jen ve svetru, a to byla velká chyba,“ napsal na svém Facebooku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hašek, Šlachta, Válková, bývalý šéf komunistů i známý herec. Jaká jména zabojují o Senát?

Důvodem byla velmi rychlá změna počasí, která je pro hory typická. Bývalému prezidentovi tak museli pomoct policisté. „Od prochladnutí mě zachránili dva skvělí slovenští policisté, kterým tímto velice děkuji,“ sdělil Zeman.

Jak se říká: celý život se člověk učí. Já jsem si do hor vyrazil jen ve svetru, a to byla velká chyba. Počasí se tu mění...

Posted by Miloš Zeman - prezident České republiky on Thursday, August 22, 2024

Dodal, že příspěvkem chtěl kromě poděkování také vysvětlit svým fanouškům, proč ho ve středu mohli v Nízkých Tatrách potkat v policejní uniformě.

Ve středu Zeman navštívil například svou „milovanou“ Kráľovu hoľu. „Cestou jsem viděl nádherná místa a potkal mnoho milých lidí. Za doprovod a zajímavý výklad děkuji řediteli Národního parku Nízké Tatry Michalu Babničovi a jeho kolegům,“ napsal v dřívějším příspěvku.

Přátelé, hlásím se z prosluněných Tater, kam jsem přijel na pozvání přítele Roberta Fica. Svůj pobyt jsem zahájil...

Posted by Miloš Zeman - prezident České republiky on Monday, August 19, 2024

Na Slovensko přijel Zeman na pozvání slovenského premiéra Roberta Fica. Kromě hor navštívil také Štrbské Pleso.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bartošova digitalizace? Čeká nás peklíčko, říká Buchert. Stoniš volá po hmotné odpovědnosti

Tagy: