Muž roku 2020: Sledujte klání, kde se utká dvanáct svalovců od policisty po inženýra

Mužem roku chtějí být jak fitness trenéři nebo herec, tak i inženýr nebo policista. Finále tohoto mužského klání se ale tradičně koná v létě a letošní ročník se tak posouval, až se málem v roce 2020 ani nestihl uskutečnit. Nejkrásnější muž Česka se zvolí pár dní před Vánocemi. Sledujte přenos finále Může roku 2020 a níže si finalisty podrobně prohlédněte. Komu byste dali svůj hlas?

Vlastimil Kalášek soutěží pod číslem 1, je mu 27 let a pochází z Hradce Králové. Povoláním je procesní technik a mezi jeho koníčky patří fitness, fotbal, tenis, plavání, snowboard, počítače a zvířata. Sám o sobě tvrdí, že je optimista se smyslem pro humor a zároveň přiznává, že je občas i na zabití. Jeho oblíbené jídlo je hovězí steak a fazolky na slanině s chřestem.

Marek Fiala soutěží s číslem 2, je mu 27 let a pochází z Litvínova, ale žije v Berouně. Živí se jako obchodní zástupce a miluje pohyb, dobré jídlo a život. Sám o sobě tvrdí, že je obyčejný kluk s neobyčejnými sny.

Lukáš Veitl soutěží pod číslem 3, je mu 22 let a pochází ze Sokolova, ale převážnou část roku tráví v Praze, kde studuje. Ve volném čase se věnuje fitness a preferuje zdravý životní styl a miluje cestování. Lukáš je vděčný za fanoušky na Instagramu ve kterých má podle něj velkou podporu.

Kryštof Novák má v soutěži číslo 4, je mu 25 let a pochází z Ústí nad Labem, ale už pátým rokem žije v Praze, kde pracuje jako fitness trenér. Jeho práci bere současně jako koníček a bez sportu si svůj život nedovede ani představit. Kromě fitka má také rád tenis a plážový volejbal. Mimo jiné hraje na kytaru a podle jeho slov se považuje za poloprofesionála ve zpěvu v koupelně nebo v autě.

Noshdar Muhamed soutěží s číslem 5, je mu 25 let a jeho exotickému jménu vděčí kořenům v Sýrii. V Česku žije od roku 2005 a to konkrétně v Duchcově, kde i podniká jako projektant pozemních staveb v oblasti online marketingu. Ve volním čase rád čte, sportuje a jeho velkou vášní je cestování a architektura. Rád tráví čas i se svojí rodinou a přáteli.

Alexandr Kozák má v soutěži číslo 6, je mu 24 let a pochází z Vyškova, ale už druhým rokem bydlí v Praze. Živí se jako obchodní ředitel a snaží se proniknout do podnikání ve zdravotnictví. Alexandr měl složité dopsívání, protože se jeho rodina soustředila na těžce mentálně postiženého bratra. Rodinná situace ho ale podle jeho slov posiluje a posouvá. Chce, aby na něj rodina mohla být pyšná.

Lukáš Kofroň má soutěžní číslo 7, je mu 25 let a je z Prahy. Vystudoval herectví na konzervatoři a herectví ho také živí. Nejvíce pyšný je na titulní roli v inscenaci Zamilovaný Shakespeare. Objevil se dokonce i v několika slavných českých seriálech jakým je například i Slunečná. Těšil se na svoji říjnovou svatbu, ze které ale sešlo a Lukáš je tak po sedmi letech single. Ve volném čase rád cestuje a poznává nové kraje.

Jiří Cirhan je soutěžící s číslem 8.  Je mu 22 let a pochází z Českých Budějovic, kde také studuje vysokou školu se zaměřením na zdravý životní styl. To je zároveň i jeho největší záliba. Miluje svoji rodinu a kamarády, ale také čokoládu nebo škrábání na zádech. Naopak nesnáší rajčata, zimu a komáry.

David Kremeň soutěží s číslem 9, je mu 27 let a pochází z města Miroslav nedaleko Znojma. Živí se jako policista v prvosledové hlídce na obvodním oddělení okresu Znojmo. Mezi jeho koníčky patří především jeho práce, ale ve volném čase dělá kurzy sebeobrany pro ženy, má rád inline brusle, fotbal a sportovní střelbu s kombinací taktického cvičení.  Čas rád tráví s rodinou a přáteli a jak sám říká, že jako správný Moravák nepohrdne sklenkou vín nebo dobrým jídlem.

Josef Dittrich má číslo 10, je mu 29 let a je rodák z Broumova. Pracuje jako inženýr kvality a občas si odskočí i do Adršpašských skal jako průvodce tamní přírodou. Ve volním čase se věnuje profesionálnímu Armwrestlingu což je soutěžení v páce. S touto disciplínou dokonce vede klub v Broumově. Dále vystupuje jako dobrovolník v amatérském divadelním souboru J.K. Tyla Meziměstí. Rád si zahraje šachy a poslechne hudbu.

Dušan Havlát je soutěžící s číslem 11, je mu 24 let a pochází z Plzně. Momentálně ale žije v Praze, kde se věnuje práci osobního trenéra, která ho i naplňuje. Sám o sobě řekl, že je upřímný, pracovitý a cílevědomý a má rád výzvy. Samostudiem a různými kurzy se věnuje fyziologii a výživě. Ve volném čase rád sportuje, tráví ho s rodinou a miluje dobré jídlo.

David Strnad soutěží s číslem 12, je mu 25 let a narodil se v Praze. Je zaměstnaný jako technik v nadnárodní společnosti a mezi jeho koníčky patří sport všeho druhu, a to třeba squash, běh, lyžování a fitness. Mezi jeho úplně nejoblíbenější sporty patří ale plavání a freediving neboli potápění na nádech. Miluje svoji rodinu, přátele a kvalitní jídlo.

Který z dvanácti finalistů se vám líbí nejvíc?

S rozhodováním vám možná pomůže letní záznam z pořadu Nový den:

Tagy: