Perverzní otčím zneužíval pětiletou dceru, vše natáčel. Zvrhlíka z Teplicka odhalila FBI

Muž, který zneužíval nevlastní dceru, stanul před soudem.

Zneužíval nevlastní dceru

Šokujícím případem se v pátek začal zabývat Krajský soud v Ústí nad Labem. Sedmatřicetiletý muž z Teplicka podle obžaloby pět let prováděl zvrhlé sexuální praktiky na své nevlastní dcerce. Všechno si měl navíc natáčet na mobil a uveřejňovat na internetu. Případ odhalil americký Federální úřad pro vyšetřování, známý pod zkratkou FBI.

Všechno mělo začít v roce 2018, dívce bylo tehdy pouhých pět let. Otčím jí podle obžaloby podával léky na spaní a když dívka usnula, tak se ukájel nad jejím tělem.

ČTĚTE TAKÉ: Systém znásilněné dívce flusl do obličeje, říká expertka. Popsala, s čím se oběti potýkají

„Osahával ji a hladil po celém těle, dával jí penis do ruky, na genitálie jí připínal svorky, na bradavky jí lepil černou lepicí pásku,“ uvedla v obžalobě státní zástupkyně Simona Konopáčová. Holčičce měl dávat na krk i obojek a oblékat ji do erotického spodního prádla. Všechno si měl fotit, natáčet na mobil a od roku 2022 snímky sdílet na darknetu. Prezentovat se tam měl jako uživatel, který vyhledává fotky a videa s tematikou BDSM a mučení. Právě na darknetu snímky své nevlastní dcery přeposílal dalším uživatelům.

Jeho aktivity odhalili detektivové z americké FBI, kteří případ předali českým kolegům.

Obžalovaný muž je už téměř rok ve vazbě. Před soudem v pátek částečně přiznal vinu s tím, že dívku prášky neuspával. To ale koliduje se zajištěnými snímky, na kterých je podle státní zástupkyně vidět, že spodní prádlo měla spící dívka zaříznuté do kožních záhybů. Stejně tak svorky na genitáliích byly podle ní pevně připevněné a kůže roztažená. „V podobných polohách by se dítě probudilo,“ podotkla Konopáčová.

„Nikdy jsem s ní nesouložil, nikdy jsem jí nechtěl ublížit, úmyslně jsem jí nepodával žádné léky. Svého činu lituji,“ reagoval obžalovaný muž.

Myslela si, že jde o hru

Vyšetřovatelé mu prokázali, že dívku také fotil a natáčel svlečenou v garáži v sexuálně vyzývavých pozicích. Znalci vysvětlili, že ona sama si prý myslela, že to je jenom hra. Zaměřoval se při tom hlavně na detaily intimních partií.

Obžalovanému muži hrozí až 18 let ve vězení. Znalci mu diagnostikovali pedofilní sadomasochismus. Jeho pobyt na svobodě je podle nich nebezpečný a navrhují mu i ochranné sexuologické léčení. Soud bude pokračovat v únoru výslechem další znalkyně a také dívčiny matky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dívka zneužitá otčímem: Nejdřív přišly návrhy, pak znásilnění. Verdikt soudu byl jako zlý sen

Tagy: