Narozeninový vzkaz Ledecké pro Jágra: Žádné velké oslavy, přijeď klukům hezky pomoci

Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká na dálku z Číny popřála do Česka k úterním padesátinám legendárnímu hokejistovi Jaromíru Jágrovi. Po nevydařeném sjezdu v Jen-čchingu mu vzkázala, ať moc neslaví a přijede pomoct.

„Už jsem mu přála asi v deseti videopříspěvcích, ale klidně mu popřeju zase. Myslím, že by ho tady kluci docela potřebovali na hokej. Žádný velký oslavování, ať přijede pěkně pomoct,“ uvedla s úsměvem Ledecká po sjezdu, ve kterém chybovala a místo útoku na medaili skončila na 27. místě.

Olympijský vítěz z Nagana žádnou oslavu svých padesátin neplánuje, televize CNN Prima NEWS u této příležitosti připravila speciální vysílání, ve kterém společně s diváky zavzpomíná na důležité milníky ze svého života. Speciální vysílání startuje v úterý 15. února v 11:30.

A už minulý pátek pro něj televize Prima připravila speciální narozeninovou show s názvem Máme rádi Jardu. Jágr si do studia pozval i své bývalé přítelkyně – Innu Puhajkovou a Ivu Kubelkovou. „Měl jsem trošičku obavy, nevěděl jsem, co od toho očekávat a jak se to pojme. Ale musím říct, že Libor a štáb to udělali výborně. Udělali mi krásné přivítání, takhle už mě na stadionech nevítají. Byl jsem mile překvapený, dojalo mě to,“ zhodnotil svoji televizní narozeninovou oslavu Jaromír Jágr.

Sám Ledecké gratuloval, a to k obhajobě zlata v paralelním slalomu na snowboardu. Hokejista ji navíc přirovnal k dominanci dřívější sborné v hokeji. „Je to samozřejmě obrovská pocta. Cokoliv mi Jarda pošle, jakýkoliv vzkaz, jsem z toho hotová, rozdýchávám to,“ svěřila se Ledecká. Následně doplnila, že Jágr je „takový polobůh“.

Tagy: